Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem merem megkérdezni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem megkérdezni?

Figyelt kérdés

van egy lány aki bejön nekem de hiába beszélek vele nem merek neki arról a témáról beszélni h össze szeretnék vele jönni mert félek h pofára esek egyáltalán nem merek hozzá közeledni léci segítsetek

15/f

2010. jan. 3. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Most miben is segítsünk? Elmondtad a problémát.

Ha úgy gondolod hogy jóban vagytok, sztem kérdezd meg tőle.

Kivéve ha tudod h neki más jön be. Akkor meg ne próbáld, mert FAIL lesz.

2010. jan. 3. 22:22
 2/4 anonim válasza:

hát lehet nem vagy annyira érett a kapcsira..:O

igazam van??

onnan veszem, mert akkor nem úgy mennél oda hozzá, vagyis szeretnél, hogy "járunk"??

ismerkedni kell.. legyél laza, mert ha látja egy csaj hogy félénk vagy, akkor nem sűrűn megy el veled sehova, mert tudná hogy egyfolytába csönd lenne, meg sem mernél szólalni, és ő kerülné a kínos helyzeteket, ezért nem szívesen talizna veled.

szereti egy lány, ha csínnyán, de nyomulnak a fiúk. Ha érzik hogy csak én kellek annak a fiúnak.

+ egy kis humor és minden remek.

sok sikert!

2010. jan. 3. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha a pasik kicsit bátrabbak lennének, mert nem minden nő mer kezdeményezni, kell a varázs, hogy a férfi hóditson. Vannak taktikák amivel ki lehet puhatolni, mennyi esélyed van rá, hogy bejössz neki, vagy h kire vágyik. Ne agyalj annyit, kezd el. Mindenjót.
2010. jan. 4. 11:33
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget

am a félénkséggel baj nincs mert az nem vagyok csak egyszerűen ha lánnyal beszélek hamar kifogy a téma és aztán csak hallgatunk én meg azon agyalok h miről kellene beszélgetni

2010. jan. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!