Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondja hogy incselkedek vele az ágyban. Nem merem tőle megkérdezni, de ez mit jelent?
De hát pont ezért nem akarok vele lefeküdni mert még nem vagyok rá felkészülve és szépen lassan akarom hogy kialakuljon bennem az érzés hogy igen, akarom őt!
De ha nem izgatom fel akkor nem jutunk így sehova :S:S:S
Mert én csak arra vágyok hogy szex nélkül izguljon fel rám és szokjam ezt a helyzetet... :(
"Mert én csak arra vágyok hogy szex nélkül izguljon fel rám és szokjam ezt a helyzetet... :("
Pont ez történik. ;)
Elégítsd ki máshogy,érje be ennyivel;):)
És sztem büszke lehetsz magadra hogy így állsz ehhez a témához!Minden jót!
Velem is ez volt :) Egyszer Pesten a W. center tetőterén elkezdtünk csókolózni, aztán ölelkezés, így szeretlek-úgy szeretlek, én meg elkezdtem puszilgatni a nyakát a füle alatt :) kb az 5. utána azt mondta, hogy még egy puszi és kapsz egy taslit :) Még nem volt sex, de sokszor elégítettem már ki előtte :) Tudtam, hogy neki kell a sex, mert ő már nem volt szűz, én viszont még igen, szóval minden találkozásunk alkalmával kielégítettem legalább egyszer (mell dörzsi + drazsé dörzsi)
Akkor mikor a puszizós story volt, utána csupán egyetlen ujjammal olyan szinten felpörgettem, hogy úgy remegett mint a kocsonya. Miután meg elment (2x) olyan volt mint aki épp másnaposan ébredt fel :D Teljesen kész volt.
Szóval az az incselkedés, ha olyat csinálsz vele, aminek tudod a következményét viszont nem lehet folytatása :)
Mintha egy rúd gyulait lengetnél egy kutyának, amit utána szépen visszaraknál a hűtőbe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!