Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már úgy, h beleszeretett egy GYIK-en
megismert lányba és nem tudja elfelejteni?
Figyelt kérdés
2. hónapja beszélünk neten. Küldött már magáról képeket, biztos forrásból tudom, hogy nem kamu képek. 17 lesz a lány és kb 200 km-re lakik tőlem. Már felhoztam a találka ötletét, de kicsit fél még tőle. Nem teljesen bízik még meg bennem, mert azt vallja bárki ülhet a net másik végén. Persze nem kamuztam neki semmiben. 10 év van köztünk és most elutazott pár napra de már az őrület kerülget, annyira hiányzik. Azt hiszem, beleszerettem.
UI: erotikus levelezésekkel kezdődött a "kapcsolatunk".
Én el tudtam felejteni. Jól néz ki, nagyon jó az ágyban, de a fejében problémák voltak. Néha visszagondolok a jó szexre, de többre nem.
2014. jún. 20. 22:29
12/18 anonim válasza:
Miután 6-7 csetszex lejátszódott kicsit én is megmozdultam odabent mert olyan jó összhang volt.:D De egyszer csak nem írt többet. Csak a testem kellet:((:D
2014. jún. 20. 22:32
13/18 A kérdező kommentje:
Egy pár? :) Ez kedves. 200 km-re lakik, és ő már utalt rá, hogy sajnos ez nem működne szerinte távkapcsolat miatt .Ő is szenvedélyes típus, én is, és nem bírnánk ha csak 2-3 hetente találkoznánk. Mit tegyek? Nagyon hiányzik nekem ez a lány, már 2. napja nem beszélünk és KO vagyok. :D Volt egy nagy csalódásom évekkel ezelőtt, akkor azt mondtam, sosem fogok nő iránt érezni szerelmet, szeretetet. De jött ő, igaz egyelőre csak neten, de azt hiszem beleszerettem. De áhh, ő még nem látott, csak én őt. Mi van ha nem jönnék be neki? Illetve a dolog pikantériája, hogy évek óta van neki egy plátói szerelme, egy srác, akit nem tud úgy elfelejteni, de közben tényleg mondja, hogy nagyon jól érzi magát velem, jókat beszélgetünk, csodálatosakat szeretkezünk (persze csak neten írásban). :S Mi a megoldás?
2014. jún. 20. 22:33
14/18 anonim válasza:
Lány vagyok és egy fiúval vagyok így. Itt ismertem meg 2 hónapja, és azt hiszem szeretem őt. Csak közöttünk jóval nagyobb a távolság.
2014. jún. 20. 22:33
15/18 anonim válasza:
Nekem csak egy lány van itt, aki nagyjából bejön, de gyereke van, foglalt és elég hamar megakadt a beszélgetés... Pedig találkoztam a nickével máshol is és nagyon intelligens, valamint szép, mert mutatott magáról képet is.
A man can dream... Te pedig miért nem korodbéliekkel foglalkozol? Én egy évvel fiatalabb vagyok nálad és nekem már a 19 évesek is túl fiatalok. Ne várj ettől az egésztől semmit, mert megbízhatatlanok a fiatalok.
2014. jún. 20. 22:38
16/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, szívesen foglalkozom én a saját korosztályom béli lányokkal is, de így hozta az élet most. Ő igen komoly lány, tartása van és érett dolgolkodása, mindemellett igen vidám természet is, jókedélyű, igazán szeretetre méltó teremtés. Nem merem neki elmondani, hogy szeretem, mert még én sem vagyok ebben teljesen biztos, de ismerni szeretném személyesen is. Persze tét nélkül, mert mivel még nem látott, csak elképzelése van, nyilván az is megeshet, hogy nem tetszem neki. Akkor sem lenen gáz, mert barátkozni lehet, és együtt ölteni pár napot, kirándulni. Mivel én szeretnék elmenni hozzá, úgysem nyaraltam már évek óta, egy kis kirándulás jó lenne. Nem érzem megbízhatatlannak, szinte minden nap beszélünk neten és ha kamu lenne, már kibukott volna a dolog. ELéggé nehéz engem átverni. (értek a számítástechnikához is...)
2014. jún. 20. 22:41
17/18 anonim válasza:
mindenképp küldj neki képet, mielőtt találkoztok, és első találkozásra te utazz, ne őt hívd hozzád.
2014. jún. 20. 23:24
18/18 anonim válasza:
Kész! Többet ne írj, ne keress, látni sem akarlak, ne isálmondj róla.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!