Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek milyen az igazi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen az igazi?

Figyelt kérdés

írjátok körül, hogy milyennek képzelitek el az igazit

mondjuk arcra, legyen-e arcszörzete vagy ne, alkatra, kigyúrt vagy kövérebb, legyen-e piercingje vagy tetkója, és mondjuk max 3 belső tulajdonság ami számotokra fontos, hogy benne meglegyen

2010. jan. 3. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
alfa hím
2010. jan. 3. 21:29
 2/9 anonim válasza:
Szerintem legyen: sármos,karakteres arc, egy kis kecske szakáll, nem kell feltétlen kigyúrt állatnak lenni, de sexy a kocka has.. a piercing nem fontos, de az se baj ha van[nyelvbe pl]... a tetoválás viszont nagyon tetszik. Belső tulajdonság pedig, legyen mondjuk: vicces, őszinte,kedves.
2010. jan. 3. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Átlagos, helyes arcra, arcszőrzetet nem szeretem, túl kigyúrt ne legyen, csak erős, de nem baj ha kicsit vékonyabb. Tetkot nem igazán szeretem, piercinget sem, de ezzel nem lenne baj ha esetleg olyan lesz akinek lesz. Őszinte, átlagosnál kicsit több érzelmi intelligencia, és szeressen, remélem nem vagyok túl nagyravágyó..
2010. jan. 3. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát mindenképp legyen nálam magasabb, ne túl kigyúrt, de a feszes karizmok és a kemény has az huhh, nagyon szexy, de ha nem gyúr, akkor inkább sovány mint, hogy legyen rajta felesleg és a széles váll is bejön. Az arcon ne legyen szőrzet, a max. a kecskeszakáll (de ez nagyon max.), a fogsora legyen szép, fehér. A piercing nekem nem jön be és a tetkó sem (max. a tarkón), a függőtől pedig egyenesen kiráz a hideg, na meg a satírozott haj... pffffúúú! Fontos, hogy legyen kisugárzása és önbizalma, de azért ne legyen öntelt! Belső tulajdonságként nekem fontos, hogy okos, humoros és figyelmes legyen.
2010. jan. 3. 22:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ami az egyiknek bejön, a másiknak nem. Azt érzi az ember, ha megtalálta a másikban azt amire vágyik. Hiába helyes, ha a belsője nem fog meg, és forditva. Keress, és majd rájössz, nincs ideál, mint ahogy a pasiknál sem. A külső megfog, a belső megtart.
2010. jan. 4. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Legyen nálam magasabb,170cm-nél magasabb semmiképp ne legyen,mert az már nagyon magas hozzám képest.Legyen erős,izmos,de ne túl kigyúrt,szóval látszódjanak az izmai,de ne legyen nagyon izmos.Bizonyos tetkó képen(!) tetszik,de emberen nem.Piercing lehet,az tetszik is meg nem is,attól függ hol van.Arca legyen karakteres,"helyes".A legfontosabb belső tulajdonságok:legyen figyelmes,megértő,humoros.És legyen 15-18év között.
2010. jan. 4. 18:14
 7/9 anonim válasza:
hát nekem az emósok jönnek be... tudomtudom nagyon sokan utálják őket... naszval barna vagy fekete haj, kék szemek vagy sötét barna, fehér bőr, ne legyen arcszőrzete... piercingje lehet a szájába, vagy fültágító... tetkő... hümm... lehet de nem muszáj... legyen kedves, őszinte, legyen jó a humora, és szeressen =)
2010. jan. 16. 13:14
 8/9 anonim válasza:
hjaj és legyen 15-18 között, és nem kell h kigyúrt legyen... legyen vékony =)
2010. jan. 16. 13:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Kék vagy zöld szem

legyen izmos de ne csak izomból álljon

kövér semmiképp,piercing se , tetkó az attól függ

hosszú haja legyen

hűséges,érzéki,vicces de komolyan is lehessen vele beszélni

2010. jan. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!