Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodom ezt? Most újra szeretem? D vagy Z? Mit tegyek? O. o Mit egyek? (sztem müzlit de nem tudom)
Két évig szerettem a fiút(itt Z-nek fogom hívni),de most szeptemberben ismerkedtem meg egy másikkal(D)akinek tetszettem a forrásokból és a jelekből kifolyólag.Kiderült,hogy Z legjobb barátja D....Z segített D-nek hogy megnevettessen mert ő ismert engem és tudta hogy szerelmes voltam (akkor még azt hitte még mindig az vagyok) belé.Mindennap együtt jártunk haza,a buszon amikor mellettem ült csak nézett és mosolygott,mindig próbált szóval tartani,ha nem mellettem ült akkor csókot dobott,volt amikor az ölembe ült ._. ...első pár hónapban még idegesített,majd hiányolni kezdtem D-t.Azt hittem azért mert barát meg ilyesmi...Folyton azzal jött hogy én vagyok az Ő kocka csaja,meg ilyen kedves lányt sosem ismert még,meg olyan cuki vagyok,meg olyan cuki vagyok hogy elpirulok azon hogy azt mondja cuki vagyok...xdd .Február 14. írtam Z-nek egy verset ami szerintem tök jó lett,este 9-kor elmentem bedobtam a postaládájukba.Amikor találkoztunk akkor,amikor elment mellettem fülembe súgta:Megkaptam...:) :D Mosolygott egyet tovább álltunk mindketten.Este D-n és Z-n gondolkodtam,Z szeszélyes,ritkábban látom mint D-t,de ha meglátom egyszerűen leblokkolok...nagyon sokat sírtam miatta,mert sosem mutatta ki az érzéseit.D-ről lerítt hogy szeret engem de olyan furcsa volt nekem és tolakodó...de sokszor látom,és akkor mindig elpirulok és elmosolyodok.*időugrás*
Június,Péntek 13
Teljesen belehabarodtam D-be.Ma beszélni akartam vele a ballagásán,hogy szerelmes vagyok belé nem tudok nélküle élni,enni,aludni stb..többi sz@rság.Nem tudtam vele beszélni mert nagyon sietett ezért fb-n mondtam el...A következő zajlott le:
Láttam rajtad hogy érzel irántam valamit, éreztem hogy ezt fogod mondani!:)-D
....később (5-10 perc)
figyelj (nevem) nem tudom mit érzek nagyon szép kis csaj vagy de az a baj hogy az utóbbi hónapokban annyira nem kerestem barátnőt. Szerintem nyáron lehet hogy lehetne valami! :)
....
"lehet hogy lehetne valami.." ez csak szerintem furcsa?Olyan "megengedemhogyvelemjárjmertjobbnincs" érzésem van...nagyon kedves srác meg minden de ebből ez jött le..
Már több mint egy hete ijesztő,és a múltban történő dolgokról álmodok...
Z az ágyam mellett áll és bámul *hirtelen váltás*Z-vel és az osztályommal esküvői ruhapróbán vagyok ahol mindenki pucér kivéve mi.. én meg Z be vagyunk drogozva egy kanapén *váltás* Z sír és ki van vájva a szeme *váltás* az utca bálon vagyunk *váltás* Z mereven néz...amikor felébredtem sírtam...másik nap csókolóztam vele az álmomban...a többi nap pedig hasonlókat álmodtam...Még mindig szeretem?Vagy most mi van?Ne jöjjetek azzal hogy valami olyat néztem ami miatt ezt álmodom mert ezek rám nem hatnak...szomorú,de nem....Miért álmodom ezt?Most újra szeretem?D vagy Z?(mondjuk erre csak én tudhatom a választ...)
Hát, 14 évesekhez képest meg volt minden a kapcsolatotokban, ami egy argentin szappanoperához szükséges...:D
Én a helyedben mindkettőt hagynám a francba.
Találsz jobbat!
14/L
Túl sokat gondolsz rá.. + tudat alatti felejtsd el!
14/l
Szia E!
Beszéltem D-vel!
Én akarlak téged, csak valamiért nem jön össze.
Üdv.,
Z.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!