Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Fiatalabbak vagy inkább idősebb nők tetszenek?
Figyelt kérdés
Szóval nálatok fiatalabbak kezdenétek mindenképp, vagy esetleg van olyan aki inkább az idősebb nőket keresi, mondjuk pl. párkapcsolat terén? Egyáltalán lefeküdnétek e nálatok jóval fiatalabb vagy idősebb nővel?2014. jún. 20. 18:22
11/20 anonim válasza:
én 18 éves vagyok és nalam a 40 es is siman belefér.:)
12/20 anonim válasza:
velem egykorú vagy idősebb:) 19/L
13/20 anonim válasza:
Én 20 vagyok, kapcsolat téren a 6-7 év plusz lenne a max ami nem zavarna, és 2 év mínusz. Nehezen tudom elképzelni, hogy középiskolás barátnőm legyen, valahogy furcsa lenne :D
Kalandnál azért kicsit lazább szerintem ez a dolog, nem igazán számít a kor. Mondom ezt két hosszútávú kapcsolattal és 0 kalanddal a hátam mögött :DD
20/L/L
14/20 anonim válasza:
Plusz-mínusz öt év (24 vagyok, tehát ehhez képest).
A korban inkább az számít, hogy nagykorú legyen és nagyjából egy korosztály.
15/20 anonim válasza:
Közel velem egykorúak. (De teljesen mindegy,mert örök magányra vagyok kárhoztatva.)
16/20 anonim válasza:
Plusz-mínusz öt év, úgy megközelítőleg. Legyen nagykorú, az alap, mert tinikhez már idős vagyok.
E fölött már túl nagy az érdeklődés beli és élethelyzet beli szakadék. De alapvetően nem szoktam ezen matekozni, ahogy a magasságon se. Fontosabb a szimpátia és az intellektus.
17/20 anonim válasza:
Egykorú vagy egy picit fiatalabb 17/L L
18/20 anonim válasza:
Kamaszkoromban folyton a tanárnőimre gerjedtem.
19/20 anonim válasza:
Én bi vagyok. 24 éves. 18 éven aluli kizárt. Én az idősebbeket szeretem fiuba is meg lányba is. Lányba férfias beállítottságút szeretem. 21 éveskortól felfelé. Ellenben volt egy barátnőm, aki 1 évvel volt csak fiatalabb tőlem. DE ÉN AZT VALLOM, HOGY SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA!!! Ezt nem mindig jó korban meghatározni. Én is hiába fogadkoztam, hogy idősebb csajom lesz. Amikor megláttam a Katát, akkor belézúgtam. És nem zavart hogy fiatalabb. Egy a lényeg, és fontos, hogy NE ÚGY LEGYÉL A CSAJODDAL HOGY Ő KISKORÚ, TE MEG FELNŐTT. Mert azt büntetik.
20/20 anonim válasza:
Nekem az idősebb nők jönnek be. Akár 10-15 évvel idősebbek is. Emiatt néha kicsit rosszul érzem magam,mert néha elég furinak találom magam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!