Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bevallok neki mindent megbocsát nekem?
Ekkora kamut! =D
Jót nevettem, köszi, jár a keksz.
Tegyük fel , hogy tényleg rosszul főzöl , és ő ezen poénkodott. Ez miért olyan nagy ügy ? Ezért miért kell egyből megcsalni a vőlegényedet te r1b4nc? Ha tényleg olyan szarul főzöl akkor meg miért rinyálsz , ha bnőm rólam mond el valami rossz dolgot társaságban én azon egy percig sem sértődöm meg , mert igaz ez így van
,nem , hogy félrelépek. MOND el a vőlegényednek mert tudnia kell , hogy mekkora egy r1b4nc vagy. És mi lesz , ha valami máson vesztek össze ? Akkor is félrelépsz talán?
Tök m1 hogy elmondod e, de szerintem ne menj hozzá a pasihoz. Saját magad miatt se! Figyelj ha ilyet meg tudtál tenni akkor nem szereted annyira mint amennyire hazasság előtt kéne. Boldogtalan lenne a házasságod és véget érne egy válással.. (szerintem) Fiatal vagy még nagyon nem kell lehorgonyozni ha nem vagy biztos, ráérsz még.
De ha megis ugy dontesz h akarsz eskuvot akkor viszont mond el, mert mi van ha kesobb kiderul valahogy akkor az irto nagyot robbanna :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!