Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bevallok neki mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bevallok neki mindent megbocsát nekem?

Figyelt kérdés
A párom 2 év járás után jegyzett el nemrég. Egyik este volt egy családi vacsi, eljegyzési ünnepség, akkor tett egy olyan megjegyzést az asztalnál amire én kiborultam, mégpedig az volt, hogy anyósom mondta, hogy milyen finom a vacsora, ilyen jót még nem evett, erre a főlegényem "Hát, szó mi szó én úgy vagyok vele, hogy szinte bárhol jobb kaját eszek, mint ahogy a menyasszonyom főz...de hát nem ezért szeretem..." Erre én elküldtem a pi***ba, felálltam és kimentem az étteremből. Csak sétálgattam a környéken, de az egyik kőbe elestem a magassarkúm miatt és kificamodott a bokám. A sors iróniája az, hogy akkor az ex-pasim arra mászkált és meglátott. Nagyon édes volt, a karjában elvitt egészen a kocsijáig, megkérdezte hogy miért mászkáltam egyedül, elmondtam. Nagyon édes és megértő volt, felmentünk hozzá, ott rögtön ágyba fektetett, beborogatta a lábam. Több óráig beszélgettünk, aztán egyszercsak megcsókolt, és nem álltunk le egész éjszaka - szóval szeretkeztem vele. Nem tudom, hogy mit tegyek, mert a vőlegényem állandóan kérdezősködik, hogy merre voltam és mi történt a lábammal, hova mentem és miért nem szóltam neki mert ő elvileg nemsokkal a kirohanásom után elindult megkeresni de nem talált. Szerintetek mi a jobb elmondjam neki vagy ne? 22.é.csajszi

2014. jún. 20. 15:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%
Tudom nem volt szép amit mondott a vőlegényed...nekem se esett volna jól. De szerintem az durvább és megalázóbb amit vele tettél. Egyáltalán szereted a vőlegényedet?
2014. jún. 20. 15:52
 12/28 anonim ***** válasza:
Miért nem írsz a nőklapjába romantikus történeteket? Egész tehetséges vagy...
2014. jún. 20. 15:53
 13/28 A kérdező kommentje:
Akik szerint kamu azok ne kommenteljenek ide, senkinek sem fogom bizonygatni az ellenkezőjét! Azok írjanak akik értelmes tanácsot tudnak adni!!! És igen, szeretem a vőlegényemet, de az exemet is csak máshogy.
2014. jún. 20. 15:54
 14/28 anonim ***** válasza:
79%

Egy beszólásért egyből félreléptél?

Mi lesz ha meglesz a baba akitől nem alszotok és az idegösszeomlás szélén szapuljátok egymást? Akkor is ezt teszed majd?

Ha egy kis baleset lenne azt mondanám hallgass és kész, nem kell a balhé.

De egy ilyen esetet jó lenne tudnia. Főleg azért, mert ha tényleg jellemhibád, akkor legalább abban légy korrekt, hogy még most döntse el így is téged akar e.

Én személy szerint komoly összeget tennék arra, hogy itt vége is az eljegyzésnek, és megérteném, és nem azért mert megcsaltad, hanem amiért, és ahogyan. (a nehézségekben ez nem lesz megoldás, minden összezördülést nem lehet félrelépéssel megoldani. Magyarul erre közös életet nem lehet alapozni lássuk be)

Szóval kérlek mond el neki, add meg a lehetőséget, hogy dönthessen ,és ebben az egész életet befolyásoló kérdésben légy korrekt.

(És igen, iszonyat b--ó volt, akármi gondom is lenne a párommal ki nem csúszna a számon még véletlenül sem. Viszont főzni meg kell tanulni mindenképp :) )

2014. jún. 20. 15:55
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
...El vagy tévedve szivi... Ő alázott meg??? Könyörgöm lehet hogy poénból mondta vagy egy kis iróbniával te pedig rögtön magadra vetted... de ha komolyan mondta volna akkor sem lenne jogod most azzal jönni itt nekünk hogy ő alázott meg... Felfogod hogy mti csináltál? Ő eljegyezett téged te pedig LEFEKÜDTÉL AZ EXEDDEL!! Nem vagy r*banc...ááá kicsit sem... és az a gáz hogy még mindig azt keresed hogy téged hol bántottak és kis lelkiismeret furdalásod sincs azért mert MEGCSALTAD A VŐLEGÉNYED!!!!
2014. jún. 20. 15:56
 16/28 anonim ***** válasza:
Fúj,de bűzlik ez a kamu kérdés,a story meg nyálas szappanoperákba való.
2014. jún. 20. 16:00
 17/28 anonim ***** válasza:
Őszintének kell vele lenned. Ha nem mondod el neki, az örök akadály lesz köztetek, és végül szét fog vinni benneteket. Egy kapcsolat csak akkor jó, ha mindent el tudtok egymásnak mondani. Te is tudod, hogy erről tudnia kellene.
2014. jún. 20. 16:02
 18/28 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem is kamu,de ha nem akkor jöjjön most egy olyan ember véleménye aki ma már nagyon másképp látja a világot mint a legtöbb ember.

El ne merd mondani a vőlegényednek! Nem fogja a lelkedet gyötörni hidd el. Ismered a közmondást nem szól szám nem fáj fejem! a legjobb és legbölcsebb dolog amit hallhatsz. Még ha nem is a vőlegényedet választod akkor se mondd el neki,mert szerintem nagyon megalázó neki,és ahogy az embereket ismerem inkább nem szeretnék tudni az igazságot.

Ha pedig komolyan gondolta a vőlegényed amit mondott szerintem megfontolandó ,hogy vele maradj. Hogy mondhat ilyet? ha igaz is,miért mindenki előtt? Ez nagyon rosszindulató szándékos . Ne házasodjatok szerintem össze..

Nem értem miért ribizlizitek a kérdezőt,szerintem nem az. Vakok vagytok,ha nem látjátok,hogy manapság így megy ez. kövezzetek meg,de én látom amit látok nem csak a nők a férfiak is ilyenek,akár kapcsoaltban vannak akár nem. tudom a társadalom ezt nem akarja meghallani,de ez így van. Mielőtt jönne,nem én nem szoktam megcsalni a páromat,úgy lettem nevelve és ez belém ivódott ,de ritkaság ez higgyétek el

2014. jún. 20. 16:26
 19/28 anonim ***** válasza:
61%
Ha szereted akkor elhagyod, és nem b4szod át... Neked hogyan esne ha kiderülne évek múlva hogy végigment pár csajon miközben veled van együtt?
2014. jún. 20. 16:27
 20/28 anonim ***** válasza:
47%
ezek mindig talalnak indokot a felrekurasra. persze attol meg kamu.
2014. jún. 20. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!