Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lép? Mi lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lép? Mi lehet az oka annak, hogy nem kérdez semmit?

Figyelt kérdés

Lassan 2 hete olyan kapcsolatban vagyok egy fiúval, hogy ő tudja, hogy tetszik nekem, és én is tudom, hogy tetszek neki, viszont ezt nem egymástól tudjuk, csak érezzük. Meg hát természetesen ott vannak a barátok, akik mind ezen információkot tovább adták nekünk. Nos... tegnap az egyik barátnőm -amikor ott volt velem a fiú is- megkérdezte tőlem, hogy nem szeretnék-e vele járni, erre meg csak azt láttam a szemem sarkából, hogy a fiú engem bámul mosolyogva, és csak vár. Vár a reakciómra. Én elmosolyodtam, és ennek tetjébe a kezeimbe temettem az arcomat. Erre a nagy TUDTAM ÉN, meg hogy AHAA jött a barátnőimtől... a fiú meg csak mosolygott, és láttam, hogy zavarban van.... aztán a másik barátnőm meg félrehívta, és elkezdett valamit neki susmusolni. Azzal a végszóval búcsúzott el a fiútól, hogy kérdezd meg akkor! Én meg értetlenül néztem, hogy mit? Aztán rájuk hagytam...Amúgy a társaságban ott volt a fiú exe is, aki még mindig rá akaszkodik, és végül tegnap ki tudta belőle (egy másfél év után a szakításuktól) szedni, hogy miért dobta. Na, én azt hittem, hogy ez örök rejtély marad, végül elmondta neki. Aznap estig (na jó, fél hétig) kint sétálgattam a fiúval, de semmit nem kérdezett. Szerintetek akkor mit akar kérdezni? Vagy egyáltalán miért nem kérdezi meg? Pls segítsetek...

Én 13/L, ő 15/F

2014. jún. 20. 08:50
 1/6 Mr. Truth ***** válasza:
Gyerekek...
2014. jún. 20. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Felnőttek... ti is voltatok fiatalok, és tapasztalatlanok. Nekem ez lenne az első, legalább örülj annak, hogy nekem van annyi eszem, hogy nem mindjárt az ágyba fekszem vele az első nap után, ugyanis rengetek 11-12 éves már NEM szűz, csak azért, mert idióták ehhez. Rengeteg barátom tudja bizonyítani, hogy korán érő típus vagyok, gondolkodás módom akár egy kifejlett felnőtté. Viszont ezt a kérdést azért is raktam fel, hogy szerintetek milyen kérdésről van szó, vagy miért nem léphet. Én igazából tudom, hogy mit akar majd kérdezni,, csak nem tudom, hogy miért nem kérdez akkor...
2014. jún. 20. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Igen nem gyerekek, hanem hülye kölykök... 11,12,13 sőt még 14,15 évesen is a gyerekek nagy része baromira nincs tisztában a saját érzéseivel, új neki, nem tud vele mit kezdeni... Ezért van az, hogy a nagy többség képtelen megkérdezni egy olyan banálisan egyszerű dolgot, hogy:

Szia! Tetszel nekem! Van kedved valamit közösen csinálni?

Helyette itt megy a kínlódás, a vekengés, hogy vajon tetszek-e neki... Ha a sült galambra vársz semmi nem fog történni. Beszélgess azzal a kölyökkel és ha van egy kis esze lépni fog, miután egy kicsit megismertétek egymást.

2014. jún. 20. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Hááát...lehet gondolkodik még a dolgon. Lehet belegondolt, hogy milyen lenne, ha az exe "szeme láttára" jönne össze egy másik lánnyal, aki ezek szerint egy társaságba jár vele és ezt a kellemetlenséget akarja elkerülni, ugyanakkor tetszel is neki és hezitál a dolgon. Vagy egyszerűen nyuszi. :)
2014. jún. 20. 11:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyébként nem kell rögtön letámadni szegényt, épp néztem, hogy ő legalább értelmesen és összeszedetten fogalmaz és normális felfogása van. Inkább jöjjenek az ilyen aranyos kérdések a 13-14 évesektől, mint a "Lehet, hogy terhes vagyok?" és társai...Nem igaz, hogy az embereknek soha, semmi sem elég jó...:)
2014. jún. 20. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:

4#- Igazad van, és lehet, hogy nyuszi :D a testvérem is mindig azt mondja, hogy nagyon béna, meg hogy meg fogja ölni :D igaz, a tesóm fiú, és 16 éves, szóval...

5#- Nagyon szépen köszönöm :)

2014. jún. 20. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!