Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek itt hasonló oszt. Társa?
8. osztályos vagyok van egy osztálytársam...
Folyton mindenkinek beszól, és azt hiszi hogy ő a nagy menő a suliba. Ossza az észt mindenkinek ráadásul a tanárnő "kis kedvence". Reggel bejön az osztályba leül a székre és elkezdi hangosan mondani: "F@sz hiányom van."
Ha valaki egy rossz szót is szól neki ő rögtön hisztizik de az eszébe se jut hogy esetleg az ő hibájából történt -e veszekedés.
14 éves a csaj... kis szánalmas.. vannak pasik akik igen is "rajonganak" érte... ebben nincs is semmi rossz,csak ő folyton kiprovokálja hogy ő legyen a közép pontba sikoltozik a terembe stb.
És ha kiprovokálja hogy a pasik piszkálják.. utána még ő van megsértődve hogy őt hagyják békén.
Tudom mindenkinek vannak hibái de egyszerűen ez a csaj már idegesítő.
Annyira elegem van hogy ő oszt ki mindenkit... és mindenkinek a fejéhez vágja hogy mi a hibája.. de hogy neki mennyi hibája van azt senkinek se szabad a fejéhez vágni..
Egyet nem értek hogy hogy lehet az oszt.főnök kis kedvence... neki aztán egy haja szála se görbülhet.. a többiket belevéve engem is lese szar.
Az osztály főnököt ki nem állhatjuk.
Van a házi rendbe hogy nem lehet ki a derekunk...elején még nem tartottuk be de a t.nő szólt és azóta nem járunk úgy viszont ennek a csajnak kivan a dereka és a fél segge azóta is...rá nem szól a tanár..
Tudom mindenhol vannak kivételek.. de már nagyon idegesít mindenkit.
Nem nem Szegedi vagyok. :D
Ma is ott sikítozott az osztályban.. meg olyan nadrágba jött h ki volt a segge és még ő mondta a fiúknak hogy ne nézzétek már a seggem. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!