Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaskos lábakkal lehetek vonzó nő? Mire tereljem a figyelmet?
Sajnos nincs vékony csontozatom és magas sem vagyok, a csontjaim erősek, vastagok. Rendszeresen tornázom és hegyi bicajozok, amitől a combjaim hatalmasak és a vádlim vaskos, de arányos a testemhez képest (kb. ilyenek: [link] ). Viszont, ha mellém áll egy átlagos nő, akkor nagyon kirívó a különbség. Úgy vettem észre, h a férfiaknak ez nem tetszik, ők jobban előnyben részesítik a vékony és hosszú lábú nőket (ezt: [link] ). Mivel tudnám mégis vonzóvá tenni magam, ha a testem nem jó, és az arcom se szépnek mondható?
köszi
22/L
Arra tereld a figyelmet, ami szép. A combjaim nekem is vastagok, ezért csak szoknyát hordok, általában térdig érőt, illetve ami közvetlenül térd fölött végződik. Ilyesmiket: [link]
Hozzá egy magas sarkú cipő, és máris hosszítottál a lábaidon, no meg a magasságodon is. Plusz előny még az ilyen típusú szoknyáknál, hogy a férfiak többsége nagyon nőiesnek tartja őket, viszont mivel nem kihívóak, adott helyzetben bátran mehet hozzá a mély dekoltázs és még mindig nem kelt utcasarki hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!