Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vaskos lábakkal lehetek vonzó nő? Mire tereljem a figyelmet?
Sajnos nincs vékony csontozatom és magas sem vagyok, a csontjaim erősek, vastagok. Rendszeresen tornázom és hegyi bicajozok, amitől a combjaim hatalmasak és a vádlim vaskos, de arányos a testemhez képest (kb. ilyenek: [link] ). Viszont, ha mellém áll egy átlagos nő, akkor nagyon kirívó a különbség. Úgy vettem észre, h a férfiaknak ez nem tetszik, ők jobban előnyben részesítik a vékony és hosszú lábú nőket (ezt: [link] ). Mivel tudnám mégis vonzóvá tenni magam, ha a testem nem jó, és az arcom se szépnek mondható?
köszi
22/L
köszi
Béres Alexandra teste más mint az enyém, de a combjaink egyeznek, vagyis a belinkelt kép
köszi,
tudom, h vannak krémek, de azok csak a halványításban segítenek, eltüntetni nem tudják, mert a striát a kötőszövet szakadása okozza. Összeragasztani egy krém se tudja. Tudom, h a sport is segít, ezért is kezdtem el pár éve aktívan sportolni, most vékonyak, nagyon halványak (olyan fémes színe van), de el nem tűntek és sok van.
Az én combom is elég vastag, a legvastagabb része felül kb 63cm, még a derekam 70, szóval elég abszurdnak tűnik. Ennek ellenére a legtöbb pasinak tetszem, igaz, mellem meg fenekem is van, én inkább ezekre teszem a hangsúlyt, vagy az egész felsőtestre. Meg kell nézned neked is milyen ruha áll a legjobban, mi hangsúlyozza legjobban az előnyös, és takarja el az előnytelenebb részeidet. Egy kis odafigyeléssel egy kövér is nézhet ki nagyon ízlésesen (te meg ha sportolsz biztosan nem vagy az) Nekem pl a rövidebb, feszes szoknya borzalmas, mert felcsúszik a combomon, és még vastagabbnak láttatja mint amilyen...
Ja a barátnőim mellett én is daginak tűnök, mégis tetszem az átlagnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!