Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi nektek az átlagos test ha ez a jó?
Férfi szemmel azt mondom hogy ez egy nagyon vacak test. Csirke láb,a karjai mint egy kislányé,válla,hasa nincs. A mellkasa ami még kb elmegy.
Ehhez képest itt feldicsérték alaposan,mondván ez az átlagnál jobb.
Mi az átlag ha ez a "jó"?
(Ami szerintem az ideális innen indul : [link] )
Azért azt hozzá tenném, hogy lehet h a lányoknak most az első kép jön be és a második egyáltalán nem, de kíváncsi lennék, ha a való életben találkoznának egy kisportoltabb sráccal akkor vajon hányan mondanák azt, h "pfuj, kopj le.."
Nem hiszem h sokan, szóval ez így nem igazán hiteles felmérés lesz kedves kérdező :D
12-es.
Miért is nem?:D
Azért, mert itt néhányan nem a mai tinir**bancokat képviselik, vagy miért?: D
Szerintem nem olyan hihetetlen, hogy simán képesek lennénk a másodikat elküldeni. Az izom nem minden.
Valaki pedig írta, hogy igen, látszik rajta, hogy a fél életét a kondiban tölti, olyan meg kell a francnak.
Barátom nagyobb darab, nem kisportolt testű férfi és ránézésre is tetszik, nem csak a "belső értékek" miatt szeretem. Egy ilyen izmos férfi ránézésre sem tetszik (emellé jön még, hogy általában belsőre sem az eseteim, ismerek 1-2 ilyet, egyikük sem túl érdekes ember, gondolom ezt próbálják kompenzálni azzal, hogy mindenáron próbálnak annak látszani) - ezen nem tudom mi lenne olyan hihetetlen, az emberek nagyobb részének ugyanolyan az ízlése, de van mondjuk egy 30% akinek meg más, mint a többieknek és nem csak azért mondják, hogy nekik ez nem jön be, hogy olyan jó fejnek látszódjanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!