Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Naponta önkielégítek, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta önkielégítek, de nem elég, mert nagyon hiányzik egy férfi! Mit tegyek, ha nem lehet pasim, de az önkielégítés sem elégít már ki? 25N

Figyelt kérdés

Ez most halálosan komoly kérdés. Megzavarodok. :(

Ja, privátokat nem kérek, nem szexpartnert keresek, hanem tanácsokat várok, hogy bírjam ki? :(

2014. jún. 18. 23:56
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Mitől lennénk olyan vad szukák? És nem vagyok szuka. Több, mint egy éve semmi sincs. Pedig ismerkedem. És itt most nem csak a szexről van szó. Hiányzik az intimitás az életemből, tudod. Mert nekem tényleg senkim sincs. Még ölelést is félévente, ha egyszer kapok... Akkor gondolhatod.
2014. jún. 19. 10:05
 32/34 A kérdező kommentje:
Szórakozóhelyen mindenki piál, én is iszok egy kicsit és úgy meg nem akarnék...
2014. jún. 19. 15:50
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha elolvasod újra a válaszaidat, akkor észreveheted, hogy gyakorlatilag csak arról szólnak, hogy mit nem akarsz, mik az akadályok, mik a kifogások, hogyan lehet hárítani, lényegében előre eldöntöd, hogy mi miatt nem fog sikerülni.

Esetleg ha ezzel a szemléletmóddal felhagynál, megpróbálnál ellazulni, nem a negatívumokat nézni mindenben, nem különböző prekoncepciókkal "harcba indulni", nem a megváltást remélni egy-egy újabb lehetőségben, hanem csak szimplán ismerkednél, beszélgetnél, kíváncsi lennél, nyitott, érdeklődő, de nem mindent görcsösen és feszülten elérni akaró, és a lehetőségeknek örülnél, az esetleges kudarcokat pedig nem tragédiaként és általános érvényűként fognád fel, szóval ha nem kudarc-, hanem sikerközpontú próbálnál lenni, akkor többre juthatnál.

2014. jún. 20. 09:27
 34/34 A kérdező kommentje:
Az élet más területein sikerközpontú vagyok, szóval most elég érdekes volt azt olvasnom és felismernem, hogy van abban valami, amit írsz. Elgondolkodtatott... de tényleg!
2014. jún. 21. 02:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!