Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Naponta önkielégítek, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Naponta önkielégítek, de nem elég, mert nagyon hiányzik egy férfi! Mit tegyek, ha nem lehet pasim, de az önkielégítés sem elégít már ki? 25N

Figyelt kérdés

Ez most halálosan komoly kérdés. Megzavarodok. :(

Ja, privátokat nem kérek, nem szexpartnert keresek, hanem tanácsokat várok, hogy bírjam ki? :(

2014. jún. 18. 23:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet????????? Miért ne lehetne??????
2014. jún. 19. 00:36
 22/34 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Semmi esély egy normális kapcsolatra...
2014. jún. 19. 00:38
 23/34 WheneverYouWant ***** válasza:
Szóval most már azt mondod hogy szeretnék komoly kapcsolatot csak esélyét nem látod neki... Akarsz is meg nem is... szerintem legelőször ezt kellene eldöntened...
2014. jún. 19. 00:38
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam volna hogy nőben is vannak ilyen vad szukák :D

Én is hasonló cipőben járok csak velem az a különbség hogy nem a szexet keresem elsősorban a másikban hanem egy szerető férfit egy szerelmet.

Üdv!

25/N

2014. jún. 19. 00:39
 25/34 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne pasid?

Miért szenvedsz a különféle vélt vagy valós társadalmi elvárásoktól olyan erkölcsökre hivatkozva, amit te magad sem tudsz megmagyarázni?

Ha nem akarsz szexpartnert se, hanem vársz a szőke hercegre fehér lovon, akkor nem tudok mit mondani.

Hogy hogy bírd ki akkor? Kevésbé szenvedve! - most mit vársz erre?

Ha írsz levelet is, és nem mindent másoktól, tőlünk vársz, akkor adhatok tippeket.

2014. jún. 19. 00:45
 26/34 anonim ***** válasza:

T. ma 00:39-es!

Elég szomorú, hogy 25 éves létedre csodálkozol azon, hogy a férfiak és a nők is igénylik a szexet.

2014. jún. 19. 00:46
 27/34 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatot persze, hogy akarok. És rajta is vagyok. De az utóbbi időben is annyit ismerkedtem, hogy már esélytelennek látom, hogy megismerjek egy normális hozzám való férfit.

24-es: én is azt keresem, csak most a kérdésem a szexről szól, mert annak a hiányától őrülök meg lassan.

2014. jún. 19. 00:56
 28/34 anonim ***** válasza:
18-as vagyok :) Tapasztalatból beszéltem :D Egy időszakomban nem tudtam magammal mit kezdeni. volt hogy már a falat kapartam.. Na akkor volt az, hogy napi 10 orgazmus után egy hétig nem kívántam semmilyen sexuális dolgot... :D szóval Önkielégítésre fel, és 5 orgazmus alatt ne állj meg egy nap! Hajráá!!!!
2014. jún. 19. 01:04
 29/34 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot :D
2014. jún. 19. 01:08
 30/34 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen nem próbálkoztál ?
2014. jún. 19. 07:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!