Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hogy kell elérni hogy 1 lány tökön rúgjon?
Figyelt kérdés
Csak értelmes válaszokat kérek!!!!2014. jún. 18. 17:19
11/21 anonim válasza:
én szívesen megtenném, de nem kímélném... :D
12/21 anonim válasza:
A lányok nem szívesen használják a tökön rúgást, mert jobban félnek a következményektől. Ha ismerőst rúgnak tökön, az egy életre megjegyzi és bosszút forral, ennyit meg nem ér. Idegent sokkal könnyebb lelkileg tökön rúgni, mint ismerőst, azonban ritka az olyan szituáció, amikor ezt a fegyvert ténylegesen alkalmazni kellene.
A másik lehetőség a "poénból" történő rúgás, azt ki kell provokálni.
Harmadik, amikor rokonok között történik, na azok a legdurvábbak :)
13/21 anonim válasza:
8-as, 11-es engem is tökön rúghatnátok, ha nem fiúk vagytok.
14/21 anonim válasza:
Te erre gerjdedsz szexuálisan, hogy a csaj jól tökön rúg?
15/21 A kérdező kommentje:
Nem csak kiváncsi vagyok hogy milyen
Nem volt rá még példa :)
2014. jún. 21. 16:03
16/21 szatmaridavid1 válasza:
hát én tapaszhtalatból mondom FÁJDALMAS DE XXXXXXX úgyhogy nem probálnám ki mégegyszer
17/21 szatmaridavid1 válasza:
engem? rugtak már tökön
18/21 anonim válasza:
Lányok valaki engem is tökön rúgna ha megkérhetem
20/21 anonim válasza:
#19 oké csak akkor mond meg hova menjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!