Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nálatok ez bukoság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nálatok ez bukoság?

Figyelt kérdés

Jött az utcán egy csaj velem szembenben a járdán... ėn átmentem a másik oldali járdára...nem akartam mellete elmenni...nagyon szėp volt...

Majd csak ezt hallom..." pfff ki vagy te" de halkan mondta.

Most ėn voltam a szemėt?

2014. jún. 18. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem vagyok büszke semmire. mindenki mást hallgat, nem érdekel. pont ezaz, hogy ilyenért kiröhögnek? az ingerült szidalmaim meg számomra jogosnak tűnnek megalázás után. ennyi. köszönöm a bókot de inkább elutasítanám.
2014. jún. 18. 12:20
 12/14 Noydra ***** válasza:
11: Igazad is van. Dehát ne várjál sokat patkányokat sétáltató ostoba pícsáktól...
2014. jún. 18. 12:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Ejnye uraim! A patkány az egy nemes állat, tökéletes túlélő, és kifejezetten intelligens. Ne hasonlítsuk hozzájuk az ölebeknek nevezett genetikai hulladékokat! Az derogál a patkánynak!
2014. jún. 18. 13:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Minek mentél át a másik oldalra? Ezt butaság volt, már bocsi. Én amx akkor megyek át, ha valami csöves ordibál azon az utcán, vagy nagyon rossz alakok jönnek szembe, akiktől megijedek. De egy lány miatt....nem is ismered, nem az ellenséged. Ezt nem értem tényleg.
2014. jún. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!