Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Van annak jelentősége, h sms végére oda írjátok h puszi?
Figyelt kérdés
ez csak simán elköszönés vagy csak olyan lánynak írjátok oda aki szimpatikus nektek?2014. jún. 17. 20:44
1/7 anonim válasza:
Lany vagyok, de a barátom csak nekem irja.
2/7 anonim válasza:
Saját tapasztalat: Most alakulóban van velem egy fiúval és írja, hogy "puszi :*" mindig.
10 éve ismerem egy fiúhaverom és ő is írja, pedig csak szimpla barát.
Szóval változó. Beállítottság kérdése.
4/7 ASOT válasza:
embere válogatja , én nem adok túl nagy jelentőséget ennek, így sok lány ismerősömnek írom
5/7 anonim válasza:
Szerintem van jelentése mégpedig az illető bir ..egy kedves
elköszönés .Szia .Puszi :-*
6/7 anonim válasza:
A főnökömnek nem írnám oda.
De kedves ismerőseimnek, akikkel amúgy is lepuszizok az utcán is, annak igen.
7/7 anonim válasza:
Ja bocs! Lehet nem ismeritek már azt, hogy az utcán találkoztok ismerősökkel és így nem tudjátok, mit jelent, hogy puszi... /Trollolol/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!