Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mióta szingli? És mikor volt utoljára szexuális kapcsolatotok?
Csak kíváncsiságból teszem fel ezt a kérdést, kíváncsi vagyok mennyire gyakori a kapcsolaton kívüli szex.
Nemet és kort is írjatok, ha kérhetem :)
Sosem volt kapcsolatom, és 10 hónapja nem sexeltem.
24f
Nem vagyok boldogtalan én döntöttem így , hogy most nem vágyom kapcsolatra. Na erre varrjál gombot.
caM008 pasit is lehetnek hímkuvák.
Érdekes, írta egy pár pasi, hogy egyéjszakásai vannak csak, vagy szexkapcsolatai. Ő nekik miért nincsen nulla %-uk ? hmmm vajon...-.- himsoviniszta parasztok. (tisztelet a kivételnek)
5 éve vagyok szingli és ekkor volt utoljára szex is az életemben.
Ami az egy éjszakás kalandokat illeti hát nevezetek paranoiásnak, de full ismeretlen emberekről nem tudhatod h miket szedtek össze korábban és én nem óhajtok csatakozni se a HPV-sek se az AIDS-esek, se a Szifilisz-esek klubjához. A másik meg az h ismerek embereket akiknek így lett nem kívánt gyereke.
Szóval vigyázzatok.
25 F
5 éve vagyok szingli, 3 ve volt szex utoljára. Nem volt jó egyáltalán, rájöttem, hogy nem nekem való dolog.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!