Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek tetszik ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek tetszik ha egy lány molett?

Figyelt kérdés

Nembaj ha egy lányon jobban látszik a kicsi felesleg pl.nagyobb has,comb.

Előre is köszönöm a válaszokat.(kérlek életkort irjatok)

2014. jún. 17. 20:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
49%
Te vagy a szánalmad, hogy nem fogadod el a válaszomat véleménynek. Neked tetszik a kövérség? szarom le, nekem nem!
2014. jún. 18. 01:34
 12/32 anonim ***** válasza:
Igen, tetszik, főleg a has.
2014. jún. 18. 06:34
 13/32 anonim ***** válasza:

Heh, én vagyok szánalmas? :D

LEL

Egyébként sem amiatt szóltalak le, hanem csak 2 szavad miatt: "igénytelen vagy!"

Tudod, valakik nem azért *molet*ebbek mert sokat esznek vagy igénytelenek, hanem lehet hogy betegek és nem tehetnek róla.

Persze, nyilván ez újdonság a magad fajtáknak.

2014. jún. 18. 10:27
 14/32 anonim ***** válasza:
Ez a betegség jó ütőkartya de kb a 10%-ukra se vonatkozik
2014. jún. 18. 10:30
 15/32 anonim ***** válasza:

Nem baj általánosít

Hiba!

"kb a 10%-ukra se vonatkozik"

Honnan gondolod?

2014. jún. 18. 10:35
 16/32 anonim ***** válasza:
jaja, betegség... ez az esetek 99%-ában tényleg csak kifogás.
2014. jún. 18. 11:26
 17/32 anonim ***** válasza:
Onnan hogy ritka betegség ha valaki rendesen eszik rs sportol mégsem tud fogyni. Pajzsmirigy hibas működése. Nos az orvos ismerőseim is csak évente egyszer talalkoznak ilyennel ehhez képest a ducik haromnegyede a "betegséggel" védekezik.
2014. jún. 18. 11:30
 18/32 anonim ***** válasza:
olyan ez, mint a rendes cigány :)
2014. jún. 18. 11:31
 19/32 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos eléggé sokat félreinformálódtak, hiszen a tévhitek ellenére sem azonos a dagadt, kövér szó a molettel. Noha mégis néhány webes oldal szinonimákként szüntetik fel, nem így van. :) A molett szót olyan hölgyekre szokás használni, akik genetikai okokból szélesebb csípővel, combbal és pocakkal rendelkezik.

Kedves 8-as!

Igénytelen? Te pedig egy ősbunkó vagy! Ne feledd el, hogy egy embertársaddal beszélsz, aki ráadásul nő! Nézz egy picit magadba és vedd észre a válaszodból kirívó tapintatlanságot, amit nem mellesleg minimális bizonyítékkal sem tudsz alátámasztani. A kérdezőt csak érdekelte a dolog, megkérdezte, mert az oldal szlogenje is a következő: Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted!

Talán neked nem tetszenek a kicsit formásabb, nagyobb darab lányok, kinek mi, ettől függetlenül még ezt kulturáltan is meg lehet fogalmazni, méghozzá ilyen egyszerűen: NEM.

Ennyi pont elég lett volna, hisz amellett, hogy felháborítóan tapintatlan hangnemű a válaszod még sok teltebb lányt meg is sérthetsz vele. Nem mindenki tehet a súlyáról. Nem mindenki attól nagyobb darab, mert sokat eszik. Igenis lehet betegségtől is. Egyik ismerősöm például nagyon súlyos cukorpor- és hormonporblémákkal küszköd, neki ezért van némi feleslege. Vannak olyanok is a baráti körömben, akik egyszerűen ilyennek születtek, a családjukban mindenki nagyobb darab, bármennyire is diétázik, rengeteget mozog, ő ilyen és kész. És még ha attól is lenne valaki ducibb, mert sokat eszik sem lenne jogod pocskondiázni egy nyilvános oldalon pláne nem úgy, hogy nem ismered! Nagyon feldühített a válaszod, talán ezért sikeredett ilyen hosszúra a kis hozzászólásom, mert sok olyan ismerősöm van, akik az ilyen rosszindulatú emberek miatt bántják és éheztetik magukat. Nagyon gratulálok neked, fő, hogy te tökéletes vagy!

Kedves Kérdező!

Hozzátenném még, hogy nagyon sok férfinak (nem éretlen kisfiúknak, FÉRFIAKNAK) bejön, ha egy nőn van mit fogni. Felmérések alapján a férfiak 40%-a molett nővel él együtt, a maradék 80%-a pedig félretenné akár egy hétre a párkapcsolatát, hogy egy molettebb nővel kipróbálja, ez pedig szerintem mindent elárul. Természetesen vannak olyan férfiak, akiknek nem ez tetszik, hisz ízlések és pofonok, de ha valakit szeret az ember, ettől eltekint. :)

És ha valakit megbántottam volna az indulatos irományommal, nagyon sajnálom, csak dühös vagyok és ilyenkor szó szót követ. :S

2014. jún. 18. 23:45
 20/32 anonim ***** válasza:
55%

*cukor- és hormonproblémákkal

*tüntetik

sajnálom, fáradt vagyok :D

2014. jún. 18. 23:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!