Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha régóta tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha régóta tetszik egy lány?

Figyelt kérdés

(Bocsánat a helyesírási hibáké ha vannak benne)

Az a helyzet hogy régóta tetszik egy lány.Nagyon jóba vagyunk, ő a legjobb lánybarátom.Mindent elmondok neki szinte.És ő is elmond sok mindent nekem.

Most gimnáziumba járok 16 éves vagyok(a lány ugyanúgy). Nem tudom hogy de elején nem nagyon beszélgettem vele,eltelt pár idő és egyre többet beszélgettünk.

Napról napra elvoltünk utána meg ,már iskolán kivül is találkoztünk ,beszélgetünk.

Ahogy teltek a napok egyre közelebb kerültünk egymáshoz, szórakoztünk hülyültünk a iskolába.

Születésnapján megleptem egy jó nagy bonbonal, egy karkötővel aminek nagyon örült.

Később vettem neki egy nyakláncot is.

Sokat elmentünk egymással vásárolni.

Elvitt engemet ruhákat vásárolni, hogy segítsek neki hogy áll rajta (ott a próbafülkében kijött úgyhogy nem volt rajta póló csak egy melltartó meg egy nadrág ,hogy fogjam meg a cuccait. Azon nagyon meglepődtem hogy ennyire megbízik bennem.)

Velem nézte a fürdőruhákat is.

Osztálykiránduláson lent voltunk a Dunánál bográcsoztünk, és ott ültem az ő lánybarátaival beszélgettem oda jön lehúzta a nadrágját láttam a tangáját és a seggét utána meg elment. Nem tudom hogy miért csinálta de akkor jó volt a látvány.

Néha mikor mellette ülök akaratom ellenére felkzed állni, mert nagyon bejön..(Fantáziálok hogy mit csinálnék vele. )

Többször kivertem rá, volt hogy órán is hátul ültem a padba kilátszott a bikinije meg a melltartója és nem bírtam magammal, de ez egyszer volt iskolába.

Nem vagyok perverz mint a többi fiú, csak hát fiúból vagyok, ha összejönnék vele nagyon megbecsülném.Repülnék a boldogságtól ha összejönne velem, megadnék neki mindent amit tudnék és vigyáznék rá.Egyszerűen bejön.

Többször segítettem ajándékokat venni neki , mikor szüleinek vette.Meg ha magának kellett valami elhívott sokszor.

Karácsonykor elmentem vele sétálni, karácsonyi vásárba,szóval sokszor voltam vele.

Az a helyzet hogy én így idő közbe szerelmes lettem belé nagyon. Több mint fél éve van így de nem merem elmondani neki mert volt barátja most szakított vele valamiért (nem mondta meg hogy miért).

Volt hogy nem bírtam és elkezdtem inni és úgy aludtam el.

Eddig úgy voltam vele hogy lemondok róla de így felmerült bennem hogy elkéne mondani.

Nagyon tetszik,folyton ő jár a eszembe. Nem tudok aludni folyton róla álmodok,vagy esténként rajta jár a gondolataim.Ha vele vagyok elvesztem a fejemet is, nagyon befolyással van rám.

Egy kicsit duci, de nekem nagyon bejön.Mások mondják hogy milyen csúnya meghogy dagadt ,de szerintem így tökéletes, ezt elis mondtam neki és örült neki.

Nekem sose tetszett ennyire egy lány.

Hogy megtetszett ő szinte mindenből rontottam egy jegyet az iskolába. Nem tudtam tanulni folyton a lány járt a fejembe.

Azon gondolkoztam hogy beszéljek e vele hogy odavagyok érte vagy nem? Félek a barátság oda lenne, de már valamiért nem vagyunk el annyira mint régen. Én próbálom keresni a társaságát stb. Egyszer nagyon elvagyunk , máskor meg beszélni nem akar velem.

Szerintem nem jönne össze velem, de legalább ha elmondom megkönyebbülök de viszont nincs erőm mert ő a legjobb barátom és lány.És lehet nem is érdekelné.

2014. jún. 8. 22:24
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Hát ezt én ingyen nem olvasom el.
2014. jún. 8. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha szakított a volt barátjával és kiheverte az gyakorlatilag azt jelenti, hogy van esélyed. Mindenesetre ha ilyen jóban vagy vele próbáld meg személyesen elmondani az érzéseidet neki.
2014. jún. 8. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:

neked nem csak helyesírási hanem nyelvi szinten is olyan hibáid vannak, amit csak önszántából ejt az ember.

De azért szép próbálkozás.

2014. jún. 8. 22:28
 4/7 anonim ***** válasza:
wall of text
2014. jún. 8. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:

ez eléggé barátzónának tűnik ennyiből, de amíg nem vallod be, nem tudhatod

lehet ő is így érez, lehet nem

abban viszont igazad van, hogy kockázatos elmondani, de ha ő is viszonozza, megéri

2014. jún. 8. 22:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Mond el neki ha már nem bírod tovább ;)
2014. jún. 8. 22:33
 7/7 anonim válasza:
Annyira undorító 1-2 válasz... 1. Vâlaszoló, ki a fene kérte, hogy egyátalán rákattints a kérdésre?? 3. Szép, hogy bele tudsz kötni, mindenbe, csak arra nem tudsz válaszolni, ami a kérdéssel kapcsolatos. Az ilyeneket amúgy a kérdezö helyébe úgy följelenteném...
2016. jan. 29. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!