Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szeplős lányokról?
Figyelt kérdés
vörös haj, kék szem...2010. jan. 3. 14:12
12/16 anonim válasza:
A legszebbek :) Főleg ha még szeplősek is
20|F
13/16 anonim válasza:
Szeplős vörös ... hmmm.... hol vagy????:D
Imádom, nagy fétis :)
dobj egy e-mail vagy msn cimet! :)
21F
14/16 A kérdező kommentje:
Jajj fiúk...azt hiszem kicsit elbeszéltünk 1más mellett...nekem van barátom...nem társkeresés céljából érdeklődtem...csak szeretném tudni, hogy egy magamfajta lány mennyire lehet ellenfél egy szőke p*csához képest...mert úgy veszem észre, hogy a barbik mindenekfelett...:(
2010. jan. 4. 10:59
15/16 anonim válasza:
18:41-es vok.
Én nem szeretem a szőke pláza cicákat. A vörös lányok viszont minden téren bejönnek :) Főlrg a szeplős vörösek.
Meg ne csak a külsőt nézzed. A legtöbb "barbie" csaj egy üresfejű bunkó. Hiába náz ki jól ha nem lehet velük beszélgetni és csak az számít nekik mennyi pénzed van hogy el tudjon menni belőle vásárolni.
20|F
16/16 anonim válasza:
A barbikkal szemben azért csökken az esély ha az illető uriember esti d.gást keres... viszont hosszutávon lényegesen jobb a helyzet, de azért tudni kell hogy embere válogatja... kinek mi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!