Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok lécci segíteni? Fontos
Figyelt kérdés
annyi h mát fél éve járok a barátommal de valami nem oké és ezt ő sem tudja hogy mi és én se.. 2 hónapja nem szexeltünk mikor legutóbb megpróbáltuk ő leállt közben.. beszélgetünk már egy ideje erről.. azt mondja h szeret és nem akarná hogy bármi bajom essen hogy akár egy kicsit is szenvedjek és hogy nagyon vonzó vagyok de ő nem akar szexelni. meg h ő ha ehetné minnél jobban szeretne de nem bir olyan erősen ahogyan akarna, de nem akar szakítani..valaki tudna segíteni...? én nagyon szeretem és bármit megadnék érte2014. jún. 17. 11:19
1/6 anonim válasza:
régen rossz :) keress mást vmi hátsó indok van egyébként, amit nem akar elmondani neked, mert megsértene és tényleg szeret csak vmi basmsza a csőrét
2/6 anonim válasza:
Talán már nem szeret, de még magának sem meri bevallani.
3/6 anonim válasza:
Első,te se vagy sokkal értelmesebb.
4/6 anonim válasza:
Ennek egyszer s mindenkorra vége!
5/6 anonim válasza:
nem vonzódik hozzád...
nekem egyszer azt mondta a volt szeretőm, azért nem akar velem lefeküdni, hogy ne fájjon nekem a szex XD, meg egyszer elhívott magához és nem akart semmit, csak filmet nézni...
azóta eltelt 3 év, egyszer taliztam vele az utcán, mert uncsiztam és folyton írogat, hogy szexelni akar velem, de én olyan szinten kiábrándultam belőle, hogy még hozzá se bírnék bújni... ennyi volt, lezártam akkor és már nem is tudnék felizgulni rá, mert annyira kiábrándultam belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!