Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én leszbikus vagyok? (Többi lent)
Ez még túl korai megállapítás.
Nincsen kiforrott szexualitásod, még fiúval sem voltál (vagy igen?), nemhogy lánnyal.
Ha már voltál fiúval és lánnyal, akkor bi vagy. Akkor lennél leszbi ha a fiúk egyáltalán nem izgatnának fel. De ez az egész kérdéskör még nagyon korai, legkorábban 2-3 év múlva érdemes újra elgondolkodni rajta.
Ez meg eleg korai, hidd el. De ha kesobb is olykor megtetszik egy-egy lany, akkor se feltetlen vagy leszbi, csak akkor, ha a fiuk egyaltalan nem vonzanak, nem tartod vonzonak a testi kontaktot veluk, stb.
Bi se leszel attol, ha megtetszik nehany lany, legalabbis az en felfogasom szerint az biszexualis, aki eppugy tud komoly erzelmeket taplalni egy csaj irant, mint egy srac irant. En is megnezek olykor lanyokat, voltam mar lannyal, nem is egyszer, de erzelmi teren semmi extra nem volt, bar sokan azt mondanak erre, hogy bi vagyok, de en nem tartom magam annak.
Ismerős érzés... én sok fiúval jöttem össze, aztán szakítottam is velük, mett nem érdekeltek... de 14 évesen tényleg kár ezen gondolkodnod, én még mindig nem tudom hogy leszbikus vagyok-e.
19/L
Még ráérsz ezt eldönteni szerintem. Ha később is a lányok iránt érdeklődsz, és el is tudnál képzelni velük egy kapcsolatot, akkor leszbikus vagy, de a következő 4-5 évben még megváltozhatnak az érzéseid. Nekem 16 évesen lett tiszta a kép.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!