Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet küzdeni a leszbikus hajlamot? 18/l
Figyelt kérdés
Barátom van 2 éve, mégis vonzódom a lányokhoz. Szeretem a kedvesem, de egyszer arra kért hogy csókolózzunk egy lánnyal azóta máshogy tekintek a lányokra, holott próbálom ezt elnyomni. (Megjegyzem, a csók az amolyan ûvegezés alkalmával történt) Ettől párom is tud, de ő letudta annyival hogy ez a dolog izgató. De mégsem akarom azt hogy egy lànyra vágyjak helyette..2014. jún. 15. 00:43
1/33 anonim válasza:
Hát ezt nem nagyon lehet leküzdeni és szerintem nem is érdemes, mert később bánni fogod. Ha lányra vágysz, ki kell próbálnod lánnyal!
27/F (meleg)
2/33 A kérdező kommentje:
*Erről.
Csak szerelmes vagyok a kedvesembe,csak a későbbiekben sem szeretném őt elveszíteni
2014. jún. 15. 00:46
4/33 anonim válasza:
Elnyomni nem lehet, amúgy meg mit érdekel annyira a barátod? Ha ilyet kér, hogy mással csókolózz akkor nem szeret.
Persze jobb egy férfi mellett maradni aki nem szeret és boldogtalan vagy vele, mint önmagadként élni...
5/33 A kérdező kommentje:
Na mindegy, sajnos ezek szerint nem tudtam kellőképp vázolni a helyzetet..
2014. jún. 15. 00:49
6/33 anonim válasza:
Van barátod, szóval sztem lényegtelen.
Én is megnézem a többi lányt, meg megdugnék párat, de azok maradnak vágyak, én meg hűséges a barátnőm iránt.
7/33 anonim válasza:
Én azért meglesném, hogyan szerelmeskedsz egy másik lánnyal Cica.
8/33 anonim válasza:
inkább biszex vagy.
ez nők esetén elfogadható-
9/33 anonim válasza:
7-es én meg azt lesném meg ahogy egyedül vagy és leszel örökre is. Paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!