Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogyan szereznéd vissza az exed? Ha csak azért hagyott el, mert ki akarja élni magát?
Figyelt kérdés
22L 21F2014. jún. 16. 00:59
21/31 anonim válasza:
18 as vagyok. Az ilyen akciókkal nem biztos, hogy jól sül el. Ha valakinek a nyakán lógsz meg futsz utána, szerintem a legritkább esetbe sikerülhet vissza szerezni. A legjobb szerintem ha nem foglalkozol fele, meg se érdemli amúgy.
22/31 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozom vele. Nem önmagamként akarom elcsábítani. Hogy észrevegye, velem lehet beszélgetni is, hülyülni, jól ellenni. Aztán meg meglepi amikor találka jön esetleg. De nem tudom, hogyan csináljam, hol szedjem fel, meg ilyenek.
2014. jún. 16. 02:06
23/31 anonim válasza:
Csinálj egy kamu facebook profilt :D De a kamu képek azok könnyen lenyomozhatók. Személyesen úgysem tudod véghez vinni, ha csak nincs valami maszkmester haver. Vagy valami másik közösségi oldal. És arra nem gondoltál, hogy átverésnek érzi majd a dolgot?
24/31 A kérdező kommentje:
Másik közösségi oldalon nincs fent tudtommal. Amúgy meg éreheti átverésnek, de máshogy nem tudom elérni, hogy megismerjen igazából. Nem tudja milyen vagyok, abszolút félreismert. A kamu facebook jó ötlet, de kellene szereznem ismerősöket, akik kommentelgetnek a képekhez, posztokhoz, és nem buktatnak le.
2014. jún. 16. 02:25
25/31 anonim válasza:
10 hónap alatt nem ismert meg teljesen? Azért az elég hosszú idő. Nem önmagadat adtad?
26/31 A kérdező kommentje:
De, önmagamat adtam. Még olyan konkrét dolgokat sem tud, hogy hány piercingem van. Szerinte 5. Valójában 7. Honnan tudhatná akkor, milyen emebr vagyok? Csak a hisztis nőt látta bennem. Mást nem.
2014. jún. 16. 02:36
27/31 anonim válasza:
Miért gondolod azt, hogy ez miattad van, vagy hogy a te hibád? Lehet tökre oda sem figyelt rád. Veled volt 10 hónapig és még ilyen alap dolgokat sem tud rólad. Ezért igazán nem kéne magadat okolnod.
28/31 anonim válasza:
De ha minden áron vissza akarod szerezni. Szerintem várj 2-3 hetet legalább, mielőtt bármit csinálnál. Ne is keresd meg semmi, hagyd hogy érezze a hiányodat és lehet magától fog vissza menni hozzád. És neked is lesz időd át gondolni a dolgot. Lehet már nem is fog érdekelni. Csak foglald le magad valamivel, hobbi, barátnők, sport, vásárlás ilyesmi :D. Ez a legjobb amit tehetsz szerintem. De ezt a kamu profil dolgot én hanyagolnám, kb gyenge 1% az esélyed. De ha még is meg próbálnád, sok sikert :D
29/31 anonim válasza:
Ha azért szakított, hogy kiélje magàt, akkor biztosra veheted, hogy le fog feküdni más lányokkal. Amúgy mit szeretsz rajta, ha ő csak a hisztis nőt látta benned? Mit eszel rajta, ha 10 hónap alatt nem tud rólad alapvető dolgokat, mert annyira nem figyelt rád? Tényleg érdemes ezért a kapcsolatért vergődni? Ezt a kamu profil dolgot hülyeségnek tartom. Vagy megy a dolog szemtől szembe, vagy sehogy.
30/31 anonim válasza:
Hallod, csaje, ne degradáld már magad ennyire....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!