Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy az elvárásom a férfiakkal kapcsolatban?
Nekem csak a magas (kb 190cm magas) sportos férfiak jönnek be, akik műveltek és értelmesek.
Azt vettem észre, hogy nem találok ilyen fiút, pedig városban lakok. Vagy ha találok is rám se néznek, mintha nem is léteznék.
170cm magas 55 kg vagyok. Vékony testalkatú. Szerintem nem vagyok csúnya. Az utcán mindig megnéznek ami már az idegeimre megy. De, aki nekem jön be az észre se vesz.
Miért van ez?
komolyan nem tudom, mit értek el azzal, ha lepontozzátok azt, aki megírja az igazat.
de ám legyen, nem izgat, csak az, hogy emberek tényleg így gondolkodnak.
remélem, a ti szüleitek nem ilyesmi miatt váltak el, vagy nem váltak el egyáltalán, és nem néztétek végig, ahogy szépen lassan húzzák és húzzák, amit már nem kéne tovább.
ennek semmi értelme, emberek!
mindenkinek vannak igényei, és mindenki tegyen is magáért, ebben egyetértek, hogy mindkét oldalnak tudnia kell nyújtani valamit... de nehogy már arra biztassátok, hogy adja lejjebb az elvárásait, csak azért mert ti gyökerek vagytok és pont ezt csináljátok ti is, és ezért nem jön be az élet, mert inkább rajzoltok kockahasat minthogy tennétek magatokért.
komolyan ássátok el magatokat. mégis mit vártok, majd szánalomból összejön valakivel? még egyszer mondom, abban a kapcsolatban senki nem lesz boldog, boldogtalan lesz az is, aki "beletörődik, hogy ennyi jár", és boldogtalan lesz az is, akit átver, akivel elhiteti, hogy szereti.
és tényleg neadjisten, hogy azok a házasságok legyenek még mindig divatok, ahol csak azért jönnek össze, mert ezt kell, és mert hát nincs jobb, benne vagyunk a korban, hát akkor ez van, jó lesz ő is.
arról nem si beszélve, hogy ha vannak gyerekek is egy ilyen kapcsolatból, ők mit élnek át. szálljatok le a földre és hagyjátok békén azokat, akik normálisan gondolkodnak, boldogok akarnak lenni és nem szánalomból "jót cselekedni" egy gyökérrel (összejönni vele).
még annyit, hogy nem csak a házasságról van szó. persze nekem ez a személyes élményem, amit gyerekként láttam és megéltem, oké egyéni szocprobléma.
de egy évekig tartó, ilyen "beletörődése" alapuló párkapcsolat sem jó senkinek.
mégis mi értelme lenne ennek?
éskrédező bocsi ezért az offért. talán annyit ért, hogy ezt beírtam, hogy nem foglalkozol azokkal, akik nem is ismernek és elítélnek.
Köszönöm a válaszokat.
Nem nézem le az alacsony és nem sportos embereket mert volt már ilyen barátom :)
17, 18, 21 ,22
Külön köszönet, én is így gondolom.
(Anyukám is azért jött össze apuval mert lejjebb adta az igényeit most meg minden nap veszekednek.
De ha ők nem jönnek össze én meg se születek. De a veszekedést kibírni lehetettlen!)
Így már értem a dolgot kérdezőcsaj.
De a szüleidnél sem ez a baj, ahogy más szüleinél sem. ha akarod privát elmagyarázom, de a lényeg, hogy egy házasság bonyolult is lehet.
Kereslet/Kínálat
Én 198 magas vagyok, intelligens, diplomás fiatal. Rendszeresen sportolok, sőt önkénteskedni is szoktam, mellette jó munkám is van. Viszont nem jönnék össze olyan nővel, aki nem kellően okos, vagy nem kellően szép.
23/F
Köszönöm a válaszokat! :)
Talán egy közgazdászhoz van szerencsénk? :D
(a kereslet/kínálat miatt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!