Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ribi vagyok?
Én is fiú vagyok, de csak azt látom, hogy mennyire viráglelkű b-.uzi van itt. Én is voltam ilyen síros kötsög kamasz korom elején, de ebből azért ki kéne nőni.
"Jaaj, megsértetted. Most mit érezhet?"
A tiszteletre méltó ember az, aki első sorban az önmaga érdekeit, vágyait helyezi előtérbe ilyen kérdésekben. Érdekesen, engem általában az emberek és a nők is jobban tisztelnek, mióta egy olyan attitűdöt vettem magamra, hogy mindig a saját szexuális, romantikus vágyaim beteljesítése az első, nem pedig másokéi.
25:
Nem. Minek jössz a csöveses példával? Direkt elmondtam hogy önmagunk vágyainak előtérbe helyezése csak a párkapcsolatokra, szexre vonatkozik. Képzeld, mindenkinek más fajta vágyai vannak általában, amik sokszor ütköznek egymással és emiatt konfliktusokba kerülnek az emberek.
Te akkor azt mondod, hogy ha ketten versengenétek egy lányért egyenlő esélyekkel, akkor te inkább visszalépnél a másik fiú javára, hogy ne legyél önző? Akkor éreznéd jól magad, mert nem voltál önző? Nem akkor, ha saját magadat helyezted volna előtérbe?
Vagy amikor dugni akarsz egy csinos lánnyal, de nem vagy benne biztos, hogy ő is dugni akar-e, akkor inkább meg sem próbálkozol összehozni a dolgot, nehogy önző legyél és kielégítsd a saját igényeidet?
Ha pedig csajom van, nem szarom le! Pont azt mondom, hogy úgy bánok vele, hogy az nekem is jól essen legvégül. Magamat helyezem előtérbe = jól bánok a csajommal, mert ha látom hogy boldog, akkor én is örülök = megint a saját vágyaim elégültek ki végül.
28:
Akkor miről beszélünk? Te is a saját érdekeidet, jólétedet nézed. Ha odajönne hozzád egy számodra nagyon vonzó ellenkező nemű azzal, hogy nagyon kíván téged, akkor nem feküdnél le vele, mert nem akarsz. Vagyis a saját vágyaidat helyezed előtérbe, nem az övéit. Ennyi. Ebben mind egyformák vagyunk és ez nem önzőség, mint ahogy te is mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!