Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hogy birjátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hogy birjátok, ha valaki nem jön össze, nem sikerül?

Figyelt kérdés

Mert pl. ismerek egy lányt, sokszor megjárta már a pasikkal, egy éve nincs is senkije. De boldognak látszik... féléve elkezdett közeledni egy olyan pasihoz, akitől ezt már 2 éve várja, "sikerült is meg nem is", és most végülis nem járnak.

Ilyenekre gondoltam. De nekem pasiként nagyon nehéz. Persze rajtam sem látszik, de... néha reggel gyomorideggel ébredek, hogy hogyan lesz nekem közös jövőm egy nővel. Csinálhatok akármit, kimozdulhatok, társaságba: ronda, kövér, öreg nőkkel találkozok, korombeliekkel sose

2014. jún. 15. 14:11
 1/2 anonim ***** válasza:
szar, de majd jön más.
2014. jún. 15. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Jól, másfél éve csúnyán visszautasítottak, rá egy hónapra már mással voltam, akivel azóta is boldogok vagyunk és így nem is bánom, mert így szerintem megtaláltam az igazit.
2014. jún. 15. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!