Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha próbálkoznék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha próbálkoznék, találnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Nincs önbizalmam és nem merek próbálkozni a lányoknál,gondolván úgyis lekoptatnak vagy kinevetnek és akkor sz_rul fogom magam érezni hetekig.

Az a gond,hogy magas vagyok és vékony(188cm/80kg).

2014. jún. 15. 12:20
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Akkor mi?A lányok csak az izmos fiúkat tartják fittnek.
2014. jún. 15. 13:38
 22/34 anonim ***** válasza:

Ez nem így van.

Nézz utána.

2014. jún. 15. 13:39
 23/34 anonim ***** válasza:
Én nemfogok semmit sem a szádba rágni, ennyi intelligenciával nem is értem hogy kerülhettél te egyetemre.
2014. jún. 15. 13:39
 24/34 A kérdező kommentje:
jól van,bizonygasd csak a saját igazad és a százszor belinkelt sz_rságokat.az ilyen kérdések legtöbbje arról szól,hogy az adott fiú nem néz ki elég jól/nem elég izmos,erre az első pont első tagmondata ennek fontosságát emeli ki...gyökér
2014. jún. 15. 13:42
 25/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem te határozod meg a magyar nyelv szavainak jelentését, a fitt az fitt, az izmos meg izmos. Még az eredeti angol szöveg sem azt írta, hogy muscular vagy buff, hanem azt, hogy fitt. Azért ragaszkodsz ehhez, mert ez nem annyira gáz, mint azt bevallani, hogy egy éretlen kisfiú vagy, aki frusztrált, és akire tökéletesen ráillik a leírás.
2014. jún. 15. 13:43
 26/34 anonim ***** válasza:
Ja, mielőtt még ezzel jönnél, én nyelvtanár vagyok, te mi vagy, hogy jobban értesz a magyar nyelvhez, és miért a másik 62%-ost ócsárolod?
2014. jún. 15. 13:43
 27/34 A kérdező kommentje:
magyarázd már meg kérlek,hogy egy túlsúlyos vagy sovány ember fittnek számít
2014. jún. 15. 13:44
 28/34 anonim ***** válasza:

A párom túlsúlyos és fitt. Én nem vagyok sem túlsúlyos, sem fitt. Ő simán felszalad az 5.-re én már a másodikon kifulladok.

Remélem így már érted, de ha még így sem, akkor tényleg rendkívül buta vagy. Milyen egyetemre jársz, ahová ennyi ésszel bekerülhettél?

2014. jún. 15. 13:47
 29/34 anonim ***** válasza:

1.

Az izmos definíciója: iz-om-os) mn. tt. izmos-t v. ~at, tb. ~ak. 1) Izmokkal biró. Az állati test izmos részei. 2) Minthogy az állati erő leginkább az izmok teljében, s ruganyosságában áll, am. erős, jól termett testalkotásu, karos, combos, ikrás. Izmos legény. Izmos kézbe való a kard. V. ö. IZOM.

2.

A fitness definíciója: (ang. Fitness) A fitnesz olyan életforma, amely a jó fizikai erőnlétet, a szív, a tüdő és a vérkeringés tartós teljesítőképességének fejlesztését, az egészséges életmódot és az esztétikus külsőt helyezi előtérbe. A wellnesstől alapvetően az különbözteti meg, hogy nagyobb szerepet kap benne az aktív, sportos időtöltés.

Kérdés?

2014. jún. 15. 13:48
 30/34 anonim ***** válasza:
Igen, másik 62%-os, mert a fittség, a fitness az egészségről szól, az izmosság meg az izmosságról. Fel nem foghatom, hogy hogy lehet ezt a kettőt összekeverni.
2014. jún. 15. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!