Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha próbálkoznék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha próbálkoznék, találnék barátnőt?

Figyelt kérdés

Nincs önbizalmam és nem merek próbálkozni a lányoknál,gondolván úgyis lekoptatnak vagy kinevetnek és akkor sz_rul fogom magam érezni hetekig.

Az a gond,hogy magas vagyok és vékony(188cm/80kg).

2014. jún. 15. 12:20
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

"de örökre vékony maradok,kivéve ha elvégzem majd az egyetemet és tudok kaját venni,mert nincs itthon semmi,nekem pedig nem jut pénz húsra"

Továbbra is azt mondom, hogy nem az alkatoddal van a baj, hanem a fejeddel.

2014. jún. 15. 13:12
 12/34 anonim ***** válasza:
Illetve leginkább azzal, ami abban van.
2014. jún. 15. 13:12
 13/34 anonim ***** válasza:
Másik 62%-os: Ha te az vagy, akire gondolok, akkor tudod, "normális srác".
2014. jún. 15. 13:14
 14/34 A kérdező kommentje:
Igen,nem vagyok "normális" srác,mert nem vagyok izmos,ami a csajoknak kell-
2014. jún. 15. 13:14
 15/34 anonim ***** válasza:

Jaja, az vagyok. :)

Kérdező: Nem, te azért nem vagy normális, mert ezt gondolod.

2014. jún. 15. 13:16
 16/34 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a pucér pasi trükköt, 3-ból 2-szer bejön :D Bizonyított :D
2014. jún. 15. 13:16
 17/34 anonim ***** válasza:

"Nem gondolom,hanem látom,tapasztalom."

Nekem ellentétesek a tapasztalataim és csak az nem talál párt, akinél fejben nagyon nem stimmel valami, ahogy nálad sem.

2014. jún. 15. 13:23
 18/34 anonim ***** válasza:

Ezt egy másik kérdéshez írtam: "Aki pedig a normális srác témával jön: [link]

Magyarul:

1. Nem hajlandó fitt, stílusos és tiszta maradni, a nőket mégis a megjelenésük alapján ítéli meg.

2. A személyiségét megnyomorító önértékelési gondjai vannak, emiatt görcsösnek és kétségbeesettnek tűnik.

3. "Normális srácnak" mondja magát, de csak azért barátkozik a nőkkel, mert azt reméli, hogy lefeküdhet velük.

4. Nem hajlandó alább adni az igényeit a nők kinézetével kapcsolatban, de elvárja, hogy a nők alább adjanak a saját igényeikből, és összejöjjenek vele.

5. Panaszkodik, hogy a nők csak a s¤ggf¤jek¤t szeretik, de ő is csak a szexszel kapcsolatosan tud a nőkre gondolni.

6. Feladja a vágyit bármelyik nőért, aki egyáltalán foglalkozik vele, így mártírrá teszi saját magát.

7. "Érzékenynek" gondolja magát, miközben csak egy gerinctelen p¤cs, aki nem tud magáért kiállni.

8. Pont olyan manipulatív a "normális" viselkedésével, mint a s¤ggf¤j¤k az erőszakos viselkedésükkel.

Alsó cím: A normális srác

Ne engem szidjatok, hanem a képregény íróját! Én csak lefordítottam! Akinek nem inge, az pedig ne vegye magára, tehát ha kiakadsz ezen, és nem határolódsz el a "normális srácoktól", akkor beismered, hogy te is közéjük tartozol."

2014. jún. 15. 13:26
 19/34 A kérdező kommentje:
Itt is mi az első pont??Nem hajlandó fitt lenni...azaz izmos.Erről beszélek.Téma lezárva.
2014. jún. 15. 13:35
 20/34 anonim ***** válasza:
A fitt és az izmos nem egyforma. Mondom hogy fejben van a baj, ha két ilyen egyszerű fogalmat is összekeversz.
2014. jún. 15. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!