Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép vagyok?
A barátaim szerint igen, na de ők elfogultak lehetnek velem szemben, ezért kérdezem idegen emberektől.
Ha tényleg te vagy a képen, akkor nyugi, nincs baj a fejeddel, a szebb lányok táborát erősíted. Vagyis ha nem sikerült behapsiznod, az nem a külsőd miatt van.
Amúgy a nyaklánc egy purin gyűrűt akar ábrázolni? :D
26F
Köszönöm. Én vagyok a képen, és nem, nem kopaszodom, de tényleg elég idióta állása van a fejemnek, ezt bevallom.
Igen, egy purin gyűrű :D
ÉS tényleg nem megy a pasizás:)
Ne csodálkozz, ha a szórakozóhelyeken nem szerves kémiáról akarnak beszélni. :) (nálam a pasizás azt jelenti, hogy piçsaruhában koktéllal várod a menőgyerekeet)
Pedig tényleg szép vagy, bőven az átlag felett.
Kihalófélben van az ilyen nő! :)
Azonban amilyen ritka, annyira taszító is tud lenni az intelligens nő.
#21 vagyok:
Elég furcsa, hogy állításod szerint nehezen megy a hapsizás, viszont egy ilyen oldalra felteszed az arcképed. Mert a sikertelenség okának elsősorban a "túl szürke egér" viselkedést hoztam volna fel így ismeretlenül, de most tanácstalan vagyok.
Az okos és szép lyányok általában kelendőek, esetleg az lehet a gond, hogy:
1. Túlságosan is "merev" vagy; ez kicsit furán fog hangzani, de az a lényege, hogy a hapsik nem tudnak elképzelni olyan intimebb szituációban, amikor a női bájaidat kellene bevetned. Továbbra is szemérmesen fogalmazva: akkor se vagy "proaktív", amikor kellene (kulcsszavak: jégcsap, fadarab, fagyasztott csirke).
Közérthetőbben: nem valószínű, hogy előjön belőled a vadmacska, amikor kellene.
Vagyis, hogy inkább a "das" névelőt sugárzod, mint a "die"-t. És ismétlem, ez külsőtől teljesen független.
Egy kevésbé szép lány is tud úgy nézni, hogy kevés hapsi képes ellenállni neki, de ennek sajnos az ellentéte is igaz.
2. Tramplin öltözködsz (kép alapján nem megítélhető)
3. Nem veszed a jeleket/túl válogatós vagy
4. Ki se mozdulsz, aztán a GYK-n várod, hogy felbukkanjon a fehér herceg szőke lovon.
(Ui.: biológus/orvos/gyógyszerész/vegyész?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!