Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mesztelen képet kért rólam, milyen képet csináljak ami izgató?
Hát szerintem jól gondolod meg ezt a dolgot, mert lehet, hogy most még nagy a szerelem, de ki tudja mi lesz később, és gondolom nem szeretnéd a meZtelen képeidet valami internetes oldalon fent látni...
Ha csinálsz is neki, max olyat csinálj, amin nem látszik az arcod. :)
22/L
Az a kérdés megbízol e benne annyira h esetleg egy szakítás után sem teszi fel a netre a képeidet. Különben meg ha már ilyen képeket akar rólad kérdezd meg mik az elképzelései. Vagy eleve fényképezzel ő téged. Volt barátnőmről is remek képeket csináltam. Sokkal könnyebb mint egyedül fényképezni magad.
22/f
Szerintem sokkal jobb lenne, ha nem vele, hanem pl egy barátnőddel (vagy velem :D) csinálnád a képeket, úgy nem fogja tudni a barátod mire számítson, vagy hogy egyáltalán számíthat-e valamire.
Egyébként írd be gugliba egy híresebb modell nevét (mondjuk Labancz Lilla), és "ellesed" a pózokat, utána egy kivülálló fiút megkérsz, h mondja meg melyik képeket tartja a legizgatóbbnak (nem rólad, a modellről), utána csinálhatjátok is a képeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!