Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon örökre egyedül maradok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok és soha nem volt még barátnőm,sőt semmiféle kapcsolatom a lányokkal.Az a gond,hogy meg sem néznek soha,nem érdeklődnek utánam...szóval tuti ronda vagyok és nem tudom,hogy mi lesz így velem,mert vágyom már egy társra.Ezt sokáig nem fogom bírni,hogy SOHA nem vet rám egy pillantást egyik lány sem,úgy csinálnak mint ha ott sem lennék,más fiúkkal pedig ölelkeznek/csókolóznak,velem meg leprásként bánnak.

Fogalmam sincs mi lehet a bajuk velem,de egyre inkább úgy érzem az arcom nagyon ronda vagy még nince elég izom rajtam...

2014. jún. 14. 17:28
 1/6 Sulek Péter ***** válasza:
sztem önbizalmad nincs :D fejleszd ki meg a dumádat is és jó lesz meglásd :)
2014. jún. 14. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

I know feel that bro!

21F

Csak engem nem zavar. :D

2014. jún. 14. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz.
2014. jún. 14. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálkozz te.
2014. jún. 14. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
soha ne add fel
2014. jún. 14. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Az érzés ismerős,mert ugyanez van velem is kb.

Csak telnek az évek,és semmi nem jön össze... :/

23/F

2014. jún. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!