Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? (lentebb ki van fejtve a kérdés)
Figyelt kérdés
hogy amíg egy bizonyos iskolába jártam,tetszett egy srác,amiket hallottam róla,azok alapján,és külsőleg volt egy-két dolog ami nagyon nem tetszett rajta,de valamiért teljesen átsiklottam felette,és mégis úgy gondoltam,hogy a külseje is tetszik stb.Aztán most,hogy nem járok már oda,és láttam róla képeket,meg olvastam róla...kifejezetten irritál,és rondának tartom,sőt,talán még undorítónak is,mikor néhány héttel ezelőtt még nagyon tetszett,és alig vártam,hogy lássam.Most meg azt mondanám rá,hogy fúj.2014. jún. 14. 12:28
1/4 anonim 

válasza:

"amiket hallottam róla,azok alapján" Hát akkor elég könnyen lehet téged befolyásolni.
2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg könnyen lehet,ez igaz.Nem is írtam,hogy nem.
2014. jún. 14. 12:45
3/4 anonim 

válasza:

Ha ilyen vagy, jobb ha nem is kezdesz kapcsolatba. Értetlen vagy hozzá, akárhány éves is legyél. Elég lenne bármit hallanod róla és máris dobnád érte. Majd ha megkomolyodtál, gondolkodj újra a dolgon.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem,én is így gondolok magamra.Köszönöm a válaszokat.
2014. jún. 14. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!