Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha análban csináljuk barátnömm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha análban csináljuk barátnömmel lehet valami bajom? 3 éve együtt vagyunk én voltam neki az első, és ö is nekem.20fölöttiek vagyunk, nem kicsik, és tegnap megpróbálkoztunk vele, és rendesen tudtunk análisan is szexelni.

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szed, ezért nem használunk óvszert, elkaphatok igy valami betegséget? Szabad váltogatni a végbél, és a hüvely között szex közben?
2010. jan. 2. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy csináljátok, hogy elöbb a punci, aztán befelyezésnek a popsi és mielött elmész, azért húzd ki, bár aminek ki kell folyni az onnan is kifolyik.
2010. jan. 2. 23:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, bocsi, hogy ilyen szájbarágósan mondom el, de:

A nőd a seggén át sz@rik. Ezért a segglyuk szinte mindig tele van baktériumokkal a normális embereknél. Mikor oda bedugod, ugyanolyan a dolog higiéniailag, mintha egy rakás sz@rba dugnád be a farkadat. Hogy mit kaphatsz el? Konkrétan betegséget nem tudok mondani, mivel még nem volt benne részem és nem vagyok olyan olvasott sem, de begyulladhat belülről a húgycsöved, megdagadhat az utóbbi, stb.

A punciján át meg miért kaptál volna el valaha is bármit? Ezt a részt nem értem.

2010. jan. 3. 00:30
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja látom még azt is írtad, hogy óvszert nem használnál análnál, mert húzná neki.

Vegyél síkosítót, vagy síkosított óvszert. Előbbinél kenegesd be vele a barátnőd fenekének a lyukát és az óvszert, ami rajtad van (továbbra is ajánlom, hogy legyen, de már elmondtam miért. Szerintem tegyél majd fel egy olyan kérdést is, hogy "Te óvszerrel vagy óvszer nélkül tudod elképzelni az anális szexet?" ha nem hiszed el, hogy az tényleg nagyon fontos). Ha pedig csak simán síkosított óvszert veszel, akkor ugyanúgy nem fogja húzni belülről őt.

2010. jan. 3. 00:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Okké,én is gondoltam,hogy nem csak úgy kiterem belőle ;) Arra gondoltam,hogy ha lett volna valami nemi uton terjedő betegsége (herpesz,xifilis,vagy bármi)akkor azt már azon keresztül is elkaphattam volna.
2010. jan. 3. 00:36
 15/16 A kérdező kommentje:
Amugy van sikosító nem kell venni,használtuk is az első análalkalomhoz.
2010. jan. 3. 00:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia!Igen,elkaphatsz komoly betegségeket,bélbaktériumok a húgycsövedbe kerülhetnek,majd onnan feljebb,megtelepednek és van amelyiket nagyon nehéz "kiírtani".A barátnődre meg nagyon vigyázz,mert nőknél ugyanígy problémát okoz(baktérium,hegesedések,teherbe esés lehetőségének csökkenése),szóval ne váltogasd a nyílásokat-eü-s vagyok,ismerem ezeket a dolgokat.Mindenképp végezzen a bnőd előtte beöntést,de ez nem tisztítja ki teljesen,akkor sem,ha úgy tűnik,óvszert MINDENKÉPP használjatok!Kellő mennyiségű síkosítóval nem hinné,.hogy úgy fájni fog.Fogadd meg,légyszi!
2010. febr. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!