Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktátok kellementlenül érezni magatok az intim dolgok után?
Figyelt kérdés
Pl. barátommal csókoloztunk hosszú ideig,simogatás,ujjazás és ki is vertem neki,másnap elég kellemetlenül éreztem magam,hogy ő vajon mit gondolhat.2014. jún. 14. 10:58
1/10 anonim válasza:
kb azt h milyen jó estétek volt :) ha te élvezted az estété és ő is élvezte ne érezd kellemetlenül :) én ilyenkor bújosabb leszek tőle :D
5/10 A kérdező kommentje:
de ez most normális?
2014. jún. 14. 11:06
6/10 anonim válasza:
A Te korodban az. :)
Ari vagy. :)
7/10 anonim válasza:
gondolom félénkebbek vagy prűdebbek vagytok :) akkor igen... de ne parázz ha azt gondolod h vajon ő mire gondolhat akkor nem másra csak hogy ( hűűű ez a csaj minden álmom :3 ) kb így :D
8/10 anonim válasza:
Nekem nincs részem ilyen dolgokban.
9/10 anonim válasza:
Ha ezért kellemetlenül érzed magad, akkor még nem vagy érett a testi kapcsolatra!
10/10 anonim válasza:
Csak szimplan elszegyenled magad, hogy te/ti ilyet csinaltatok egymassal. De inkabb te szegyenled magad valoszinu, mert nem volt reszed massal, nem vagy jartas benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!