Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék visszavágni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék visszavágni?

Figyelt kérdés
Szóval, a csajom kihasznált, nyilvánosan megszégyenített stb. Vissza akarok vágni valahogy okos módszerekkel. Szal nem lövöm szarrá egy AKval aztán feldarabolva a dunába dobom. A titkait akarom világgá kürtölni, de azt egy másik ember is megbánná. De én őt tisztelem annyira, h neki nem akarok rosszat. Tudom a ribi telószámát, megszerezhetem az emailjét. Hogyan tudnám megbosszulni az engem ért sérelmeket?
2014. jún. 14. 02:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ez igaz szerintem is
2014. jún. 19. 00:34
 12/14 xDeviantx ***** válasza:
tovább kell lépni. a bosszúval csak az idődet és az energiádat pocsékolod. tanulj belőle, lépj tovább, és törekedj arra, hogy boldog életet élj. ha ehhez egy merci kell neked, akkor hajrá.
2014. júl. 1. 16:11
 13/14 A kérdező kommentje:
Merci az van.. De most már másra is hajtok.. Bmw
2014. júl. 2. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:

abba már van beépített puncimágnes.

körbeért a kör, megint nőt akarsz.. :DD

2014. júl. 2. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!