Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék visszavágni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék visszavágni?

Figyelt kérdés
Szóval, a csajom kihasznált, nyilvánosan megszégyenített stb. Vissza akarok vágni valahogy okos módszerekkel. Szal nem lövöm szarrá egy AKval aztán feldarabolva a dunába dobom. A titkait akarom világgá kürtölni, de azt egy másik ember is megbánná. De én őt tisztelem annyira, h neki nem akarok rosszat. Tudom a ribi telószámát, megszerezhetem az emailjét. Hogyan tudnám megbosszulni az engem ért sérelmeket?
2014. jún. 14. 02:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
pontosan mit tett és hány évesek vagytok?
2014. jún. 14. 02:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, mert téged fognak sz@r szemét sz@aralaknak tartani utána.
2014. jún. 14. 02:08
 3/14 anonim ***** válasza:
En a helyedben beleengednek egy tarat a labszaraba. Es nem csak ak47- es van...
2014. jún. 14. 02:09
 4/14 anonim ***** válasza:

ne forralj bosszút..

keress egy nála sokkal jobb nőt és legyél boldog.

boldog. nem bosszús. boldog.

jobb lesz neked hidd el

2014. jún. 14. 02:40
 5/14 A kérdező kommentje:
20f 20l
2014. jún. 14. 03:02
 6/14 A kérdező kommentje:

4es: Minek? Hogy megint ugyanígy járjak? Kösz de ilyet soha tobbet.

Boldogan fogok sirni a 2000es mercimben. Nok meg rohajanak meg. Qrva mind.

2014. jún. 14. 03:06
 7/14 anonim ***** válasza:
Azért nem kellene ilyet mondanod,hogy minden nő 'az'.Attól,hogy ő rosszul bánt veled,biztosra veszem,hogy találsz egy lányt,akinek esze ágában sem lesz kihasználni.Megértelek,hogy dühös vagy,de ha lehiggadsz,akkor minden más lesz.Csak nyugi :)
2014. jún. 14. 03:24
 8/14 A kérdező kommentje:
7es: Már lenyugodtam, de 100 h nem lesz következő. Lekötöm mással az energiámat és időmet. Elmegyek dolgozni és leszarom a noket
2014. jún. 14. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, és teljesen igazad van..

de ezek a boszorkányok mindig valahogy elérik hogy mégse tudjon az ember ilyet véghez vinni... próbáltam már én is, nem sikerült. úgy belezúgtam egy csajba, azóta se tudom mi van. nagy szopóka az élet :D

2014. jún. 15. 13:25
 10/14 anonim ***** válasza:
úgy tudod megbosszulni, ha lesz*rod az egészet... te is úgy jársz jól, neki meg úgyis eszébe fog jutni minden egyes tette, és ha látja,hogy téged hidegen hagy az ő viselkedése az elég..
2014. jún. 17. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!