Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval első találkozáskor gyors lenne, ha ölelgetném meg puszilgatnám?
Kb fél éve csetelünk, de nem találkoztunk még. Csak barátok vagyunk, de nagyon aranyos fiú, tetszik nekem és én is neki. Azt már leszögezte előre, hogy nem szereti a k*rv*kat, egyszer netről már találkozott eggyel, de hagyta is, mert a csaj csak szexelni akart vele, pedig előtte nem olyannak ismerte meg a lányt. Engem aranyos, cuki lánynak tart. Nem szeretném majd lerohanni sem, de ha ösztönből jön belőlem, hogy többször megöleljem, meg megpusziljam többször is, akkor nyugodtan csináljam? Félre ne értsétek, nem én akarom megcsókolni is először, azt kivárom, ha akarja, akkor megteszi ő. De ez nem ijesztené el, hogy ilyen mértékben közelednék hozzá? Fiúk, ti mit gondolnátok egy ilyen lányról első talin? Túl sok lenne, ha ennyire közvetlen lenne? R*bancosnak találnátok ezt a fajta viselkedést?
18/L a fiú 22/F
Nem változna a véleményem csak jobban bíznék benne és jobban elmélyülne a kapcsolatunk. Nagyon örülnék is neki és remélem a lány is, hogy megölelhet és vissza ölelem meg néha én is megpuszilnám nagy eséllyel :)
Ha ritkán találkoztok akkor még talán valamivel több is belefér :))
Tudva, hogy fél éve ismeritek egymást, és mindketten bejöttök egymásnak, az ölelés és a puszi is elmegy. Én is voltam hasonló helyzetben, csak fél év helyett 2 hónap után találkoztunk. Mi például ölelve üdvözöltük egymást. :)
Szóval, szerintem belefér, nem kéne tolakodásnak vegye.
És nem, ez nem r*bancos az ölelés, sőt, inkább romantikus jellemre vall.
Úgyse mered! :D
Ha meg mégis, akkor úgyis improvizálsz valami rád jellemzőt, egy erősen félbehagyott kérés-szabadkozás kombót, vagy valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!