Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok én valamit tenni, ha külsőre nem jön be? Belsőre viszont odavagyok érte.
Nem csúnya egyáltalán, egyszerűen csak nem az esetem, és a legjobban az zavar hogy husis kicsit. Ill. csak abból a szempontból, hogy így emiatt nem tudok rá 'úgy' gondolni... egyébként nincs vele gond. Félek viszont, hogy emiatt nem fogok tudni máshogy is viszonozni a közeledését.
Igaz, hogy mióta megismert már elég sokat fogyott, és most még mindig akar fogyni is izmosodni is, mert tudja, úgy jobban tetszene nekem. De az sem 2 hét és bár nem siettet senki, akkor is van bennem emiatt egy félelem.
Érzett már valaki hasonlót? Mi a teendő? Csak várjam ki, mi lesz belőle?
Most mi is a kérdés?
Hiszen te magad válaszolgatod meg újból és újból, hogy nem jön be. Minek tetted fel a kérdést, ha tudod rá a választ.
A lány jobbat érdemel a leírásból.
Persze, amúgy tényleg fontos valamilyen szinten a vonzalom, de pl az én ismerőseim közül azok a lányok akiket mindig az alkatuk miatt irigyeltek most 2x 3x akkorák! Egyik elmondása szerint a fogamzásgátló hatására.
Szóval az alak egyáltalán nem állandó! Mi lesz, ha egyszer komoly kapcsolatot kezdesz egy lánnyal, de valamilyen ok folytán elhízik?és nem tud sokat tenni ellene? Dobod? És szerinted ez normális?
Egyébként rám is azt mondják hogy válogatós vagyok.. aha most egy sörpocakos pasiért vagyok oda.
Hány éves vagy amúgy?
Hmm, ha oda vagy érte belsőleg,s ő is viszonozza,akkor meg is próbálhatnátok. A vonzalom nem minden esetben alakul ki rögtön, első látásra lehet "úgy" nem jön be neked,de lehet még jobban megkedveled,együtt töltitek a napokat, s szépen lassan talán megtörténhet a csoda. :D Ne ítéld el első blikre őt. Én ezt mondom várj,és támogasd őt. Remélem nem múlik el az érdeklődésed iránta a várakozás során...
A közös érdeklődés fontosabb.
Szép vitát szított a téma, mindegy is, mindenesetre kivárom mit tartogat még számomra ez a lány.
Aki kérdezte, annak; én 20+, a csaj 18+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!