Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok én valamit tenni, ha külsőre nem jön be? Belsőre viszont odavagyok érte.
Nem csúnya egyáltalán, egyszerűen csak nem az esetem, és a legjobban az zavar hogy husis kicsit. Ill. csak abból a szempontból, hogy így emiatt nem tudok rá 'úgy' gondolni... egyébként nincs vele gond. Félek viszont, hogy emiatt nem fogok tudni máshogy is viszonozni a közeledését.
Igaz, hogy mióta megismert már elég sokat fogyott, és most még mindig akar fogyni is izmosodni is, mert tudja, úgy jobban tetszene nekem. De az sem 2 hét és bár nem siettet senki, akkor is van bennem emiatt egy félelem.
Érzett már valaki hasonlót? Mi a teendő? Csak várjam ki, mi lesz belőle?
Ha ez az érzés nem változik, akkor inkább hagyd. Gondolom, még fiatalok vagytok és ha valaki hízásra hajlamos, akkor később méginkább az lesz. Elég lesz, ha évekkel később kicsit lazít a diétán és máris szaladnak fel a kilók.
Ha annyira megszereted, hogy a plusz kilóival is tudsz hozzá vonzódni, akkor van esély a jó kapcsolatra, de ha nem, akkor nagyon nagy az esélye, hogy később csak szenvedni fogtok egymás mellett.
Nagyon ismerős a sztori, csak a másik oldalról.
Én voltam az a lány, akivel azért nem jött össze a srác, mert duci voltam. - egyébként minden más megvolt, közös téma stb. Mégis dobott. Persze miután lefogytam már kellettem.
Szóval ha nem érzel belsőre annyira nagy vonzalmat, hogy mellette maradj, akkor inkább kíméld meg tőle magad. És ha egyszer lefogy, akkor ne próbálkozz be nála, - saját érdekedben, tényleg. könnyen nevetségessé teheted magad.
Keress inkább mást! Pl konditeremben :)
Ezt az ítélkező népséget...
Hogyan működhet egy kapcsolat szexuális téren is, ha az egyik nem vonzódik a másikhoz? Ez szerintetek az én hibám? Ugyanmár... én így is nagyon szívesen összejönnék vele, csak tudom, hogy nem működne emiatt....
Pont EZÉRT írtam, amit írtam. Tudom, hogy azt várod, hogy olyasmit írjunk, hogy menjetek el együtt sportolni, majd lefogy és minden szép és jó lesz, meg bla, bla, bla.
De nem biztos, hogy így fog működni és a fogyás sem biztos, hogy tartós lesz.
3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!