Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogjak pasit úgy hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogjak pasit úgy hogy az ne legyen krvás?

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátkozz vele, aztán ha a személyiséged megnyerő (kedves, aranyos vagy), akkor könnyű lesz. :) Ne mássz rá...
2010. jan. 2. 18:45
 2/7 anonim válasza:
79%
flörtölj, keress myvipen wedd frel msnre és talizatok, ha nem lesz jó keresel másikat.
2010. jan. 2. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj vele barátkozni, ne nyomulj rá nagyon, és ne hagyd magad. Ismerd meg ahogy csak tudod:) És ha érzed hogy szeret, és te is őt. Akkor kezdjétek a dolgot:)
2010. jan. 2. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
én is ebbe a cipőbe járok csak annyiből gáz hogy az u.tesóm barátja! Én nem took erre mit mondani én is eszt akartam kérdezni
2010. jan. 5. 18:08
 5/7 anonim válasza:
Csak barátkozz vele ne mász rá mint a többi liba és hagyd hogy menjen magától minden egy haverjával tudasd valahogy hogy tetszik az a srác és mond meg neki hogy azért ne mondja visza neki úgy is visza mondja és ha neki is tetszel akkor már nyert ügyed van .Sok sikert:)
2010. jan. 6. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
bxelgess vele,utalj arra hogy tetszik,de ne gyomulj,azt altalaban felre ertik a pasik.
2010. jan. 6. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
De épp ez az h nincs láthatáron :D
2010. máj. 15. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!