Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszélgessek vele? ://

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele? ://

Figyelt kérdés

Van egy fiu akit kb 9 éve ismerek, és eddig ugy volt, hogy egy évben egyszer irta, hogy ,,helo hogy vagy?,,

Aztan,hogy hol a bátyám, mert beszélni szeretne vele és csak én vagyok fenn chaten.Amugy legjobn haverok!!

eddig soha se gondoltam rá úgy mint helyes, izmos pasi, hanem hogy a tesom legjobb haverja azt annyi!

Es most 16 multam fél éve, és rámirt megint 4 nappal ezelött.....csak most 3orat beszeltunk!

Kiderult,hogy amiota ismerjük egymást, azota nem ismertük annyira a másikat, hogy tudjuk tök egyformák vagyunk!

Azota mindennap tobb orat chatelunk! Es itt a tegnapelottinek egy reszlete....csak h ti mit szűrtök le belole...h tetszem e neki?!

En: Bocsi mennem kell, de tok jo veled dumalni :)

O: jo! Miert? Nekem soha nem mondta ezt senki

Sot inkabb sokan mondjak az ellenkezojet..

En: mert sok a kozos bennunk! :)

Es veled tudok beszelni a bokszrol es az mmarol lazan.

O: orulok hogy sok a kozos bennunk.

Holnap fenn leszel chaten?? Ha igen mikor?

Csak ennyit tartottam lenyegesnek!

Annyit tudni kell h a tesom allandoan irogat neki, hogy mikor jon megint magyar o-ra, mivel egy eve kikoltozott ausztriaba es soha nem valaszol!

Nekem meg mikor megkerdeztem, azt mondta, hogy nemtudja, de ha szeretnem, akkor szolni fog nekem ha jon!

A chatelese a tesommal reszerol mostmar annyi, hogy a tesom km-es leveleket ir o pedig, : aha, igen, nemtom..

Szov ilyen egyszavas valaszokat, velem viszont forditva, mer en kapok hosszu leveleket!

Es az elso kerdesem ezzel kapcs h mit erezhet? Mit gondolhat es mit akarhat?!

A masodik, hogy nem sok a tema a kuzdosportokon kivul, es mar nemtunk mirol beszelni, ugyh tanacs kene beszelgetesi tema ugyben is :)

A valaszokat elore is koszonom!

(am o 18/F)

2014. jún. 12. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
az kizárt dolog mert nem tudom
2014. jún. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!