Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miről beszélgessek vele?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek vele? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tetszik az egyik osztálytársam. Szeretnék minél többet beszélgetni vele. Milyen témával menjek oda hozzá beszélgetést kezdeményezni? És mikor menjek oda, mert ő szinte mindig beszélget valakivel, barátnőivel, más fiúkkal stb. De ha egyedül is van, miről kezdjek el beszélgetni? 15 évesek vagyunk.

2014. jan. 13. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen zenéket szerettek, vagy éppen a hétvégi programotokról. Akármiről. Én egyszer a sajtokról beszélgettem a fiúval. :D
2014. jan. 13. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

#1 szereted a sajtokat? xdd mert én is :D F

Beszélgetem már egyszer a francia sajtokról egy csajjal :DD

2014. jan. 13. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, szeretem a sajtot. Olyan finom, imádom. :D

De beszélgethetsz vele arról is, hogy a rasszizmus helyzetéről Magyarországon, és a rezsicsökkentésről is.

Vagy arról, hogy tegnap milyen jó számra bukkantál.

Vagy arról hogy megtámadott egy kutya.

Vagy hogy hogy sikerült a dolgozata.

Vagy hogy mennyire utálod a kémia tanárt.

Vagy hogy mennyire rossz az ebéd.

Vagy hogy milyen gáz már, hogy valaki divatból hordja a Rolling Stones nyelves pólót, és azt se tudja mi az.

Vagy hogy baleset szendvedett Schumacher (forma1) síelés közben.

Ennyi elég?

2014. jan. 13. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó de csak úgy odamegyek és kérdezek a sajtokról? :D

Meg én se sokat tudok róluk. :D

2014. jan. 13. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
kedvenc film, atommaghasadás, osztálykirándulások
2014. jan. 13. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!