Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek vele?
közösségi oldalon elkezdtem beszélgetni egy sráccal. nem ismerem személyesen,egy suliba járunk (én most leszek 10.es ő 12.es) nagyon helyes és szeretnék vele beszélgetni,de nem tudom miről, a zene témát már megbeszéltük (hasonló az érdeklődésünk)a hobbin is túl vagyunk. :) én kérdezgetem és mesélek neki magamról,de ő nem kérdez semmit. ha kérdezek persze normálisan válaszol.
mióta ráírtam görcsben van a gyomrom ><
próbálkozzak még vagy felejtsem el?
16/l
köszönöm a gyors válaszokat!
barátnője nincs ezért mertem ráírni.. ami igazán érdekelt azt már megtudtam, ezért nem tudom mit kellene kérdeznem tőle :/
nem szereti a focit! (hál'isten)
nem tudom,hogy érdeklem-e mert ha kérdezem akkor mesél magáról de felőlem nem kérdez semmit.
holnap még megpróbálok vele beszélni de ha semmi érdeklődést nem mutat akkor ráhagyom :(
tegnap sikerült beszéltem vele! és kérdezett! :D
nem reménytelen,csak kicsit oldanom kellett a feszültséget!
köszönöm a válaszokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!