Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha semmit nem tudok a szexről 17 évesen?
sose volt barátom,nem csókolóztam, mindenki piszkál, hogy nem tudom a fiúknak kive.rni. Volt hogy az osztályba a lányok a fiúk kezén úgy csinálták mint ha vernék neki a tempó meg ilyenek, hogy kell csókolózni,kiverni, lovagolni.
normális válaszokat
teljesen kétségbe vagyok esve
Írj privátot és segítek :)
18/L
úgy érted nem volt szexuális felvilágosításod? óvszer, fogamzásgátló tabletta, stb... ilyenekről tudsz?
tudod hogyan lesz a baba?
a többi nem érdekes, mert ha oda kerül a sor, és át tudod engedni magad az érzésnek, akkor menni fog minden ösztönből! :)
persze az első néhány alkalommal kizárt, hogy ne bénázz, de az senkit sem zavar :)
Eloazor jol seggbedugsz egy csajt gumi nelkul, kozben belelepaz a szajaba a nagylabujjaddal, aztan kiveszed a farkad a csaj szajaba ados, lenyalja rola a szart, es utana a pofajara elvezel. A vegen opcionalisan rakophatsz, vagy pofanutheted finoman.
Na ezt meseld el nekik mit tanultal tolem! Ha gondolod eloben is megmutatom!
Az, hogy semmit nem csináltál ami szexuális az teljesen ok. De az, hogy semmit sem tudsz az igenis elég gáz.
Ha gondolod beszélgethetünk a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!