Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki ha semmit nem tudok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha semmit nem tudok a szexről 17 évesen?

Figyelt kérdés

sose volt barátom,nem csókolóztam, mindenki piszkál, hogy nem tudom a fiúknak kive.rni. Volt hogy az osztályba a lányok a fiúk kezén úgy csinálták mint ha vernék neki a tempó meg ilyenek, hogy kell csókolózni,kiverni, lovagolni.

normális válaszokat

teljesen kétségbe vagyok esve

2014. jún. 12. 19:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
az osztálytársaid elmebetegek!!!!!!!!!!!!
2014. jún. 12. 19:46
 12/18 anonim ***** válasza:

Írj privátot és segítek :)

18/L

2014. jún. 12. 20:55
 13/18 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok, miért pontoztatok le? Szerintem lehet tanulni az xxx-ekből de egy fiúval fogja átélni igazán a dolgokat.
2014. jún. 12. 21:01
 14/18 anonim ***** válasza:
másnak se válaszolt
2014. jún. 12. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:

úgy érted nem volt szexuális felvilágosításod? óvszer, fogamzásgátló tabletta, stb... ilyenekről tudsz?

tudod hogyan lesz a baba?

a többi nem érdekes, mert ha oda kerül a sor, és át tudod engedni magad az érzésnek, akkor menni fog minden ösztönből! :)

persze az első néhány alkalommal kizárt, hogy ne bénázz, de az senkit sem zavar :)

2014. jún. 13. 00:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Eloazor jol seggbedugsz egy csajt gumi nelkul, kozben belelepaz a szajaba a nagylabujjaddal, aztan kiveszed a farkad a csaj szajaba ados, lenyalja rola a szart, es utana a pofajara elvezel. A vegen opcionalisan rakophatsz, vagy pofanutheted finoman.

Na ezt meseld el nekik mit tanultal tolem! Ha gondolod eloben is megmutatom!

2014. jún. 22. 00:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Gáz, hogy nem világosítottak fel, de nem a te hibád
2014. jún. 22. 00:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Az, hogy semmit nem csináltál ami szexuális az teljesen ok. De az, hogy semmit sem tudsz az igenis elég gáz.

Ha gondolod beszélgethetünk a témáról.

2014. jún. 22. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!