Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ebben a nagy hőségben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PearlDiver kérdése:

Lányok! Ebben a nagy hőségben mennyire változik meg az öltözködésetek?

Figyelt kérdés

A jobb szellőzés érdekében felvesztek olyan kivágott felsőt/rövidke szoknyát, sortot amit egyébként túl kihívónak tartanátok?

És mire gondoltok, ha ilyenkor megbámulják a férfiak a dekoltázsotokat?

2014. jún. 12. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Itthon meztelenül, baráti társaságban lengén, de akkor is max. nyakpóló, rövidnadrág. Nem mutogatom magam, gyűlölöm, ha megnéznek.
2014. jún. 12. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
..hogy mire gondolok ? waaaaooooo de jól nézek ki ma is :-D
2014. jún. 12. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
igen sokkal lazábban, itthon főleg, de utcára is. nekem is melegem van, ilyenkor senki nem szól le, ha nem takargatunk mindent, érthető. :)
2014. jún. 12. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Hogy változik?

Nos, előkerül a szűk miniszoknya, miniruha, a szexi rövidnadrág és az elengedhetetlen magassarkú :)

Hogy mire gondolok?......hmmm.....ma is dög vagyok :)

2014. jún. 12. 17:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyáron lehetetlen az én stílusomhoz öltözködni. Az ősz a kedvencem, akkor tudok a legjobban játszani a ruhákkal meg rétegekkel, a nyár az katasztrófa. Póló meg rövidnadrág és ennyi.

A szoknyát nem szeretem, ruhát nagyon ritkán viselek. Olyan rövid vagy kivágott ruhát, amiben alapvetően kényelmetlenül érzem magam nem veszek fel csak azért, mert meleg van.

Az én dekoltázsomat nem bámulja senki, mert gyakorlatilag nincs mellem, a fenekem viszont egész jó, azt szokták nézni. Nem gondolok semmit. Max azt, hogy na, ezeknek a felesége se lehet egy nagy valami, ha az én seggemre fanyalodnak.

2014. jún. 12. 17:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Öreg.... jártál már a világban? Ez a kérdés annyira nem életszerű... kilépsz az utcára és láthatod, hogy nem garbóban meg nagykabátban járnak a lányok sem...
2014. jún. 14. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Rövidgatyát vagy combközépig érő szoknyát/egyberuhát szoktam hordani, illetve haspólókat.

Nem bámulják meg, mivel nekem nincs is olyanom. Pont ezért nem hordok kivágott fölsőket.

2014. jún. 14. 17:30
 8/8 A kérdező kommentje:
#6 erőltesd meg egy kicsit az agyadat. Nem azt kérdeztem, hogy a nagy melegben felveszik-e a rövidet, hanem az átlag nyári cuccoknál szexisebb ruhák beleférnek-e, ha elviselhetetlen a kánikula.
2014. jún. 15. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!