Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért nem jönnek be a vékony pasik?
Figyelt kérdés
Én 192 centi, 60 kg vagyok. Magasságom miatt sokszor megjegyzik, hogy ez milyen jó, de szinte mindig azzal az indokkal nem megy tovább a dolog, hogy vékony vagyok. Világ életemben sportoltam, de ez pl nem látszik meg rajtam max ott, hogy nem fáradok ki pár menet után. Barátaim szerint jóképű, humoros vagyok és ők pl nem értik miért nincs barátnőm és nem hiszik el, hogy ezzel az indokkal "koptatnak". Gyúrhatnék persze, de rengeteg sportsérülésem van, amik miatt nehezebb súlyt nem emelgethetek. Inkább belső tulajdonságokra gyúrok. Sokat olvasok, szélesítem a látóköröm, új embereket ismerek meg és igyekszem mindig pozitív lenni. Nem vagyok az az éjszaka eljárós, piálós-dohányzós típus, lehet ez a baj. Hátha lesz valaki, akit a belső értékek tartanak meg, de azért ez a dolog kicsit rombolja az ember önbecsülését.2014. jún. 12. 12:46
11/12 anonim válasza:
ha ez megvígasztal alacsony fiúként meg még jobban lenézik az embert a csajok én már csak tudom 165centi és 50kiló, a kutyának se kellenék, még csak ismerkedni sem akar velem egy lány sem
12/12 anonim válasza:
Akkor nincs más ötletem,ha nincs pm gondod! De tényleg ez sok csajnak bejön!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!