Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Miért nem jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért nem jönnek be a vékony pasik?

Figyelt kérdés
Én 192 centi, 60 kg vagyok. Magasságom miatt sokszor megjegyzik, hogy ez milyen jó, de szinte mindig azzal az indokkal nem megy tovább a dolog, hogy vékony vagyok. Világ életemben sportoltam, de ez pl nem látszik meg rajtam max ott, hogy nem fáradok ki pár menet után. Barátaim szerint jóképű, humoros vagyok és ők pl nem értik miért nincs barátnőm és nem hiszik el, hogy ezzel az indokkal "koptatnak". Gyúrhatnék persze, de rengeteg sportsérülésem van, amik miatt nehezebb súlyt nem emelgethetek. Inkább belső tulajdonságokra gyúrok. Sokat olvasok, szélesítem a látóköröm, új embereket ismerek meg és igyekszem mindig pozitív lenni. Nem vagyok az az éjszaka eljárós, piálós-dohányzós típus, lehet ez a baj. Hátha lesz valaki, akit a belső értékek tartanak meg, de azért ez a dolog kicsit rombolja az ember önbecsülését.
2014. jún. 12. 12:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Apa kezdődik!!!4!
2014. jún. 12. 12:47
 2/12 anonim ***** válasza:

Na haragudj de 60 kg 192 cm.hez nagyon kevés nagyon nagyon. Mint egy pálcika.

A nők pedig a legtöbben nem akarnak maguk mellé még egy törékeny női testet.

2014. jún. 12. 12:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Már hiányoztál pedig reménykedtem hogy felülsz végre a szerelem vonatra.
2014. jún. 12. 12:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Sajnos tény, hogy először a legtöbben a külső alapján figyelnek fel a másikra és te tényleg nagyon vékonyka lehetsz az adataid alapján.

A kérdésed második feléhez: velem már előfordult, hogy olyanba szerettem bele, aki elsőre külsőleg egyáltalán nem vonzott, úgyhogy én úgy gondolom, vannak olyanok, akik adnak esélyt a belső tulajdonságoknak és nem ragadnak le a külsőknél.

2014. jún. 12. 13:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem túl férfias ha valaki olyan nehéz, mint egy normál súlyú lány, holott sokkal magasabb, nagyobb, hát ezért. A 60 kiló nagyon kevés és hiába vagy kedves, jó arc, vicces, ha egyszerűen nem vagy vonzó, akkor b*szhatod ezeket.

Szerintem rajtad az is sokat segítene, ha nem gyúrással, hanem csak sima hízással növelnéd a testsúlyod, még 10 kiló sem ártana meg így, mozogj mellé, ahogy eddig is tetted és nem fogsz elhízni, bár ahhoz 192 centisen kellene vagy 100 kiló legalább.

2014. jún. 12. 13:04
 6/12 anonim ***** válasza:
megértelek, én 197 centi vagyok 83 kiló és én is ezt kapom meg állandóan... pedig rengeteget eszek, egyszer kipróbáltam hogy még többet eszek és még többet erre elkezdett nőni a hasam... bye bye kocka has, azóta sem tudtam vissza szerezni... nekem annyi előnyom van hogy kondizni tudok, nincsenek sérüléseim, emellé próbálom ki a tömegnövelő étrendet, sajnos egyetemistaként ezt szinte lehetetlen betartani.... de bízom benne hogy a kondi meg a fehérje dús étrend meghozza gyümölcsét, lassan fél éve csinálom, kaptam már vissza jelzést hogy nagyobb lettem stb.. mondjuk szerintem nagyon nem xd
2014. jún. 12. 13:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el, de nem tudok hízni. Fejre állok akkor sem.
2014. jún. 12. 13:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Én meg vagyok veszve a vékony magas pasikért (van párom) tuti nem vagyok egyedül ezzel az ízléssel! Volt olyan pasim aki 198cm és 62kg volt.
2014. jún. 12. 13:34
 9/12 anonim ***** válasza:
Nincs pajzsmirigy túlműködésed?
2014. jún. 12. 13:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: A poén az, hogy egyedül a családban nekem nincs! Milliószor ki lettem vizsgálva. Kis magas vérnyomást leszámítva semmi problémám nincs. Anyám-apám is sovány volt annak idején.
2014. jún. 12. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!